Resepti
Ainekset
0,015 | l | Mildola Rypsiöljyä |
0,12 | kg | Apetit Sipulikuutioita, pakaste |
0,006 | kg | Currya |
1,8 | l | Vettä |
0,03 | kg | Kasvisliemijauhetta, suolaa vähennetty |
1,2 | kg | Apetit Papu-porkkanamix kasvissekoitusta, pakaste |
0,6 | kg | Apetit Perunamuusia, pakaste |
0,004 | kg | Herbes de Provence yrttisekoitusta |
0,5 | l | Kasvirasvasekoitetta |
0,01 | kg | Suolaa |
Persiljaa, tuore, hienonnettu |
Valmistusohjeet
- Kiehauta sipuli ja curry öljyssä.
-
Lisää vesi, liemijauhe ja kasvissekoitus.
Nosta kiehumapisteeseen. Hauduta n. 15-20 minuutin ajan.
Lisää perunamuusipalat.
Nosta kiehumapisteeseen.
- Lisää yrttisekoitus ja kasvirasvasekoite. Hauduta hetken ja tarkista maku. Mausta asiakkaittesi maun mukaiseksi.
- Lisää hienonnettu persilja ennen tarjoilua.
Saanto | |
Annosmäärä | kpl |
Annoskoko | g |
Laske |