Resepti

Pasta Verdesalaatti

Ainekset

1,5 kg Apetit Verdekasviksia, pakaste
1 kpl Vuokia GN 1/1-65 mm
Vettä
1 kg Pasta, Rummo, Fusilli
0,4 kg Semi kuivattuja kirsikkatomaatteja
Yrttiöljy:
0,3 l Mildola Rypsiöljyä
0,01 kg Basilikaa, tuore
0,1 l Sitruunamehua
0,04 kg Valkosipulimurskaa
0,04 kg Suolaa
0,002 kg Mustapippuria, rouhe

Valmistusohjeet

  1. Paahda kasvikset uunissa 180 asteessa 5-7 minuuttia ja jäähdytä.
  2. Keitä pasta suolalla maustetussa runsaassa vedessä ja jäähdytä hyvin.
  3. Valmista yrttiöljy punnitsemalla kaikki öljyn aineet kulhoon. Poraa sauvasekoittimella tasaiseksi yrttiöljyksi. (Voit käyttää basilikan varsineen).
  4. Valuta tomaateista ylimääräinen öljy pois ja sekoita salaatin kaikki ainekset keskenään. Anna maustua kylmässä noin 30 minuuttia. (Voit käyttää tomaattien öljyn myös yrttiöljyn valmistamisessa).
Pasta Verdesalaatti
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske