Resepti
Ainekset
| 1,5 | kg | Apetit Verdekasviksia, pakaste |
| Vuokia GN 1/1-65 mm | ||
| Vettä | ||
| 1 | kg | Pasta, Rummo, Fusilli |
| Yrttiöljy: | ||
| 0,3 | kg | Apetit Kotimainen Rypsiöljyä |
| 0,1 | kg | Sitruunamehu |
| 0,04 | kg | Valkosipulimurskaa |
| 0,04 | kg | Suolaa |
| 0,01 | kg | Mustapippuria, rouhe |
| 0,4 | kg | Semi kuivattuja kirsikkatomaatteja |
Valmistusohjeet
- Paahda kasvikset uunissa 180 asteessa 5-7 minuuttia ja jäähdytä.
- Keitä pasta suolalla maustetussa runsaassa vedessä ja jäähdytä hyvin.
- Valmista yrttiöljy punnitsemalla kaikki öljyn aineet kulhoon. Poraa sauvasekoittimella tasaiseksi yrttiöljyksi. (Voit käyttää basilikan varsineen).
- Valuta tomaateista ylimääräinen öljy pois ja sekoita salaatin kaikki ainekset keskenään. Anna maustua kylmässä noin 30 minuuttia. (Voit käyttää tomaattien öljyn myös yrttiöljyn valmistamisessa).
| Saanto | |
| Annosmäärä | kpl |
| Annoskoko | g |
| Laske |
Jaa
Facebook
LinkedIn
Sähköposti