Resepti
Ainekset
1,5 | kg | Apetit Verdekasviksia, pakaste |
Vuokia GN 1/1-65 mm | ||
Vettä | ||
1 | kg | Pasta, Rummo, Fusilli |
Yrttiöljy: | ||
0,3 | kg | Apetit Kotimainen Rypsiöljyä |
0,1 | kg | Sitruunamehu |
0,04 | kg | Valkosipulimurskaa |
0,04 | kg | Suolaa |
0,01 | kg | Mustapippuria, rouhe |
0,4 | kg | Semi kuivattuja kirsikkatomaatteja |
Valmistusohjeet
- Paahda kasvikset uunissa 180 asteessa 5-7 minuuttia ja jäähdytä.
- Keitä pasta suolalla maustetussa runsaassa vedessä ja jäähdytä hyvin.
- Valmista yrttiöljy punnitsemalla kaikki öljyn aineet kulhoon. Poraa sauvasekoittimella tasaiseksi yrttiöljyksi. (Voit käyttää basilikan varsineen).
- Valuta tomaateista ylimääräinen öljy pois ja sekoita salaatin kaikki ainekset keskenään. Anna maustua kylmässä noin 30 minuuttia. (Voit käyttää tomaattien öljyn myös yrttiöljyn valmistamisessa).
Saanto | |
Annosmäärä | kpl |
Annoskoko | g |
Laske |