Resepti

Perunagratiini

Ainekset

1 kg Paprikakuutioita
0,05 kg Valkosipulimurskaa
0,012 kg Paprika jauhe
0,01 kg Yrttisekoitusta
0,008 kg Mustapippuria, rouhe
0,006 kg Chiliä, tuoretta, mietoa
0,012 kg Suolaa
0,1 kg Apetit Kotimainen Rypsiöljyä
3 kg Apetit Peruna-sipulisekoitusta, pakaste
1 kg Kasvirasvasekoitetta

Valmistusohjeet

  1. Freesaa paprikakuutiot ja mausteet öljyssä. Annostele voideltuun 1/1 65 mm GN vuokaan peruna- sipulisekoitus, mausteiset paprikat ja kasvirasvasekoitus. Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 20 minuuttia. Vinkki, saat gratiinista vegaanisen korvaamalla
Perunagratiini
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske