Resepti
Ainekset
Vuokia GN 1/1-65 mm, voitelu vuokasprayllä | ||
0,02 | kg | Juoksevaa Rypsiöljyvalmistetta |
0,25 | kg | Apetit Sipulikuutioita, pakaste |
0,8 | kg | Jauhelihaa, vähärasvainen |
1 | kg | Tomaattimurskaa |
0,04 | kg | Kasvisliemijauhetta, suolaa vähennetty |
0,003 | kg | Mustapippuria |
0,01 | kg | Suolaa |
0,005 | kg | Sokeria |
0,003 | kg | Yrttitarhaseosta |
3 | kg | Apetit Perunamuusia, pakaste |
Persilja hienonnettu |
Valmistusohjeet
- Freesaa hienonnettu sipuli öljyssä. Lisää jauheliha ja rakeista se. Lisää kasvissekoitus, tomaattimurska ja mausteet. Anna hautua hetken.Tarkista maku.
- Kaada jauheliha-kasvisseos voideltuun GN 1/1 65mm - vuokaan. Kaada perunasosepalat kohmeisina jauhelihaseoksen päälle tasaisesti. Halutessasi voit laittaa osan perunasosepaloista vuoan pohjalle. Höyrykeitä vuokia ensin +100 asteessa 10 minuuttia.
- Lisää pinnalle runsaasti hienonnettua persiljaa ennen tarjoilua.
Saanto | |
Annosmäärä | kpl |
Annoskoko | g |
Laske |