Resepti

Perunasose-jauhelihapaistos

Ainekset

Vuokia GN 1/1-65 mm, voitelu vuokasprayllä
0,02 kg Juoksevaa Rypsiöljyvalmistetta
0,25 kg Apetit Sipulikuutioita, pakaste
0,8 kg Jauhelihaa, vähärasvainen
1 kg Tomaattimurskaa
0,04 kg Kasvisliemijauhetta, suolaa vähennetty
0,003 kg Mustapippuria
0,01 kg Suolaa
0,005 kg Sokeria
0,003 kg Yrttitarhaseosta
3 kg Apetit Perunamuusia, pakaste
Persilja hienonnettu

Valmistusohjeet

  1. Freesaa hienonnettu sipuli öljyssä. Lisää jauheliha ja rakeista se. Lisää kasvissekoitus, tomaattimurska ja mausteet. Anna hautua hetken.Tarkista maku.
  2. Kaada jauheliha-kasvisseos voideltuun GN 1/1 65mm - vuokaan. Kaada perunasosepalat kohmeisina jauhelihaseoksen päälle tasaisesti. Halutessasi voit laittaa osan perunasosepaloista vuoan pohjalle. Höyrykeitä vuokia ensin +100 asteessa 10 minuuttia.
  3. Lisää pinnalle runsaasti hienonnettua persiljaa ennen tarjoilua.
Perunasose-jauhelihapaistos
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske