Resepti
Ainekset
Vuokia GN 1/1-65 mm, voitelu vuokasprayllä | ||
0,7 | kg | Täysjyväpenne pastaa (Torino) |
0,04 | kg | Apetit Kotimainen Rypsiöljyä |
0,24 | kg | Apetit Sipulikuutioita, pakaste |
0,8 | kg | Vettä |
0,07 | kg | Kanaliemijauhe |
0,4 | kg | Pizzakastike |
0,004 | kg | Pizzamaustetta |
0,1 | kg | Maissitärkkelys |
1,5 | kg | Kasvirasvasekoitetta |
0,003 | kg | Pippurisekoitus |
0,01 | kg | Suolaa |
0,005 | kg | Sokeria |
0,94 | kg | Broilerifilesuikaleita, marinoimaton, Sousvide |
0,25 | kg | Juustoraaste Mozzarella |
0,03 | kg | Pestokastike |
Valmistusohjeet
- Mittaa raaka pasta vuokiin, 0,700 kg/vuoka GN 1/1-65 mm.
- Hauduta sipuli padan pohjalla öljyssä. Lisää pataan kaikki aineet; vesi, liemijauhe, mausteet, kasvirasvasekoite ja maissitärkkelys sekoitettuna kasvirasvasekoitteeseen tai osaan vedestä. Kuumenna, lisää kypsät broilerisuikaleet, sekoita. Annostele k
- Lisää pinnalle juustoraaste. Esilämmitä uuni yhdistelmätoiminnolla + 200 asteeseen, kosteus 90 %. Yhdistelmäpaista vuokia 160 asteessa n. 30 minuuttia, kosteus 90 %. Anna vetäytyä lämpökaapissa vähintään 10 minuuttia ennen tarjoilua.
- Voit halutessasi lisätä vuoan pinnalle myös "pestonokareita". Sekoita sulatettu pinaatti ja pestokastike keskenään. Lisää nokareina vuoan pinnalle ennen uuniin vientiä. Resepti on Kouluruokailu 60 v. reseptikilpailun satoa. Sen on laatinut Tuulikki
Saanto | |
Annosmäärä | kpl |
Annoskoko | g |
Laske |