Resepti

Pinaattipannari

Ainekset

1 kpl Vuokia GN 1/1-65 mm, voitelu vuokasprayllä
0,215 kg Puolikarkeita vehnäjauhoja
0,6 l Kevytmaitoa
0,2 kg Apetit Kotimaista Hienonnettua pinaattia paloina
0,006 kg Suolaa
0,006 kg Sokeria
0,2 kg Kananmunia
0,05 kg Juoksevaa Rypsiöljyvalmistetta

Valmistusohjeet

  1. Sekoita jauhojen joukkoon maito, sulatettu pinaatti, suola, sokeri, munat ja juokseva margariini. Anna taikinan turvota. Kaada hyvin voideltuihin GN 1/1-vuokiin (n. 1,2 kg/vuoka). Kiertoilmapaista 170 asteessa 20-30 minuuttia, kunnes pannukakku on saanut kauniin värin ja on kypsää.
Pinaattipannari
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske