Resepti
Ainekset
1 | kpl | Vuokia GN 1/1-65 mm, voitelu vuokasprayllä |
0,215 | kg | Puolikarkeita vehnäjauhoja |
0,6 | l | Kevytmaitoa |
0,2 | kg | Apetit Kotimaista Hienonnettua pinaattia paloina |
0,006 | kg | Suolaa |
0,006 | kg | Sokeria |
0,2 | kg | Kananmunia |
0,05 | kg | Juoksevaa Rypsiöljyvalmistetta |
Valmistusohjeet
- Sekoita jauhojen joukkoon maito, sulatettu pinaatti, suola, sokeri, munat ja juokseva margariini. Anna taikinan turvota. Kaada hyvin voideltuihin GN 1/1-vuokiin (n. 1,2 kg/vuoka). Kiertoilmapaista 170 asteessa 20-30 minuuttia, kunnes pannukakku on saanut kauniin värin ja on kypsää.
Saanto | |
Annosmäärä | kpl |
Annoskoko | g |
Laske |