Resepti

Porkkana-kvinoapyörykät, Ras el Hanout-kastiketta

Ainekset

1,5 kg Apetit Rapea Porkkana-kvinoapyörykkä
0,5 kg Kaurahelmi
1 kg Vettä
0,05 kg Pinaatti
0,05 kg Rucola
0,05 kg Punasipuli
0,01 kg Valkosipulimurskaa
0,02 kg Hunajaa
0,02 kg 4100300 Valkoviinietikka
0,05 kg Pähkinäsekoitus
0,1 kg Fetajuusto
0,01 kg minttu
0,5 kg Jogurtti kreikkalainen
0,02 kg Sitruunamehu
0,02 kg Ras el Hanout-mausteseos
0,005 kg Suolaa

Valmistusohjeet

  1. Paista pyörykät jäisinä kiertoilmauunissa 180 asteessa 15-20 minuuttia.
  2. Kypsennä kaura suolalla maustetussa vedessä kypsäksi. Valuta kaura ja lisää siihen pinaatti, rucola, hienonnettu punasipuli, valkosipulimurska, hunaja ja valkoviinietikka. Paahda pähkinäsekoitus uunissa 180 asteessa noin 6-8 minuuttia. Leikkaa pähkin
  3. Sekoita jogurtti, sitruunamehu, Ras el Hanout sekä suola keskenään kylmäksi kastikkeeksi.
Porkkana-kvinoapyörykät, Ras el Hanout-kastiketta
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske