Resepti
Ainekset
| 1,5 | kg | Apetit Rapea Porkkana-kvinoapyörykkä |
| 0,5 | kg | Kaurahelmi |
| 1 | kg | Vettä |
| 0,05 | kg | Pinaatti |
| 0,05 | kg | Rucola |
| 0,05 | kg | Punasipuli |
| 0,01 | kg | Valkosipulimurskaa |
| 0,02 | kg | Hunajaa |
| 0,02 | kg | 4100300 Valkoviinietikka |
| 0,05 | kg | Pähkinäsekoitus |
| 0,1 | kg | Fetajuusto |
| 0,01 | kg | minttu |
| 0,5 | kg | Jogurtti kreikkalainen |
| 0,02 | kg | Sitruunamehu |
| 0,02 | kg | Ras el Hanout-mausteseos |
| 0,005 | kg | Suolaa |
Valmistusohjeet
- Paista pyörykät jäisinä kiertoilmauunissa 180 asteessa 15-20 minuuttia.
- Kypsennä kaura suolalla maustetussa vedessä kypsäksi. Valuta kaura ja lisää siihen pinaatti, rucola, hienonnettu punasipuli, valkosipulimurska, hunaja ja valkoviinietikka. Paahda pähkinäsekoitus uunissa 180 asteessa noin 6-8 minuuttia. Leikkaa pähkin
- Sekoita jogurtti, sitruunamehu, Ras el Hanout sekä suola keskenään kylmäksi kastikkeeksi.
| Saanto | |
| Annosmäärä | kpl |
| Annoskoko | g |
| Laske |
Jaa
Facebook
LinkedIn
Sähköposti