Resepti
Ainekset
1 | kg | Apetit Porkkananappeja, pakaste |
0,15 | kg | Sipuli salotti |
0,05 | kg | Chilipaprika punainen |
0,015 | kg | Apetit Kotimainen Rypsiöljyä |
0,01 | kg | 4160580 Kurkumajauhe |
1,4 | kg | Riisi, kypsä |
0,075 | kg | Soijakastiketta, makea, Ketjap Manis |
0,06 | kg | Soijakastike |
0,025 | kg | Tomaattipyreetä |
0,015 | kg | Riisiviinietikka |
0,3 | kg | Kananmuna |
0,005 | kg | Suolaa |
0,005 | kg | Mustapippuria |
Lime-chilikastike | ||
0,005 | kg | Valkosipuli kynsi |
0,04 | kg | Kevätsipuli |
0,15 | kg | Limemehu |
0,075 | kg | Kalakastiketta |
0,006 | kg | Chili rouhe |
0,04 | kg | Sokeri ruokokide |
Valmistusohjeet
- Paista napit jäisenä tai kohmeisena GN-vuoassa 160-asteessa 20-25 minuuttia.
- Hienonna sipuli ja viipaloi chili. Kuullota niitä hetki rypsiöljyssä kurkuman kanssa. Nosta lieden lämpöä ja lisää joukkoon kypsä riisi. Paista riisiä hetki ja lisää joukkoon soijakastikkeet, pyree sekä etikka. Sekoita ja tee riisin keskelle reikä ni
- Lime-chilikastike: Hienonna valkosipuli ja kevätsipuli ja sekoita kaikki ainekset keskenään kastikkeeksi. Tarjoa nasi goreng Apetit porkkananappien ja lime-chilikastikkeen kera.

Saanto | |
Annosmäärä | kpl |
Annoskoko | g |
Laske |