Resepti
Ainekset
1 | kg | Apetit Porkkananappeja, pakaste |
0,15 | kg | Salottisipulia |
0,05 | kg | Chilejä, punainen, tuore |
0,015 | l | Mildola Rypsiöljyä |
0,01 | kg | Kurkumaa |
1,4 | kg | Riisi, kypsä |
0,075 | l | Soijakastiketta, makea, Ketjap Manis |
0,06 | l | Soijakastiketta |
0,025 | kg | Tomaattipyreetä |
0,015 | l | Riisiviinietikkaa |
0,3 | kg | Kananmunia |
0,06 | kg | Kevätsipulia, tuore |
0,005 | kg | Suolaa |
0,005 | kg | Mustapippuria |
Lime-chilikastike | ||
0,005 | kg | Valkosipulinkynsi |
0,04 | kg | Kevätsipulia, tuore |
0,15 | l | Limemehua |
0,075 | l | Kalakastiketta |
0,006 | kg | Chili, rouhe |
0,04 | kg | Ruokosokeria |
Valmistusohjeet
- Paista napit jäisenä tai kohmeisena GN-vuoassa 160-asteessa 20-25 minuuttia.
- Hienonna sipuli ja viipaloi chili. Kuullota niitä hetki rypsiöljyssä kurkuman kanssa. Nosta lieden lämpöä ja lisää joukkoon kypsä riisi. Paista riisiä hetki ja lisää joukkoon soijakastikkeet, pyree sekä etikka. Sekoita ja tee riisin keskelle reikä niin, että pannun pohja näkyy. Kypsennä kananmunat kokkeliksi riisin keskellä. Lisää joukkoon hienonnettu kevätsipuli ja sekoita kaikki keskenään. Mausta suolalla ja pippurilla.
-
Lime-chilikastike:
Hienonna valkosipuli ja kevätsipuli ja sekoita kaikki ainekset keskenään kastikkeeksi.
Tarjoa nasi goreng Apetit porkkananappien ja lime-chilikastikkeen kera.
Saanto | |
Annosmäärä | kpl |
Annoskoko | g |
Laske |