Resepti
Ainekset
Sieni-perunapaistos: | ||
0,6 | kg | Sienikuutioita, Sauvon |
0,3 | kg | Punasipulia, hakattu |
2,4 | kg | Perunaviipaleita, tuore |
0,9 | kg | Hapankaalia,säilyke |
0,6 | kg | Tofua |
0,025 | l | Kasvisfondia |
0,005 | kg | Suolaa |
0,05 | kg | Siirappia |
0,001 | kg | Mustapippuria, rouhe |
0,5 | kg | Juustoraastetta (mozzarella) |
3,5 | kg | Apetit Porkkanapyöryköitä, pakaste, (á 22 g) |
0,1 | l | Oliiviöljyä |
0,03 | kg | Valkosipulimurskaa |
0,005 | kg | Sitruunankuorta,raastettu |
Valmistusohjeet
- Valuta sienet ja freesaa ne punasipulin kanssa pannulla. Lisää ainesosat kerroksittain voideltuun GN 1/1-65 mm vuokaan ja sekoita hieman rakennetta. Paista 160 asteessa uunissa yhdistelmäpaistolla noin 40 minuuttia. Lisää päälle juustoraaste ja paahda uunissa vielä noin 10 minuuttia.
- Lado Porkkanapyörykät GN 1/1-65 mm vuokaan jäisinä. Sekoita öljy, valkosipuli sekä sitruunankuori. Pirskottele öljy Porkkanapyöryköiden päälle. Paista Porkkanapyörykät yhdistelmäuunissa kiertoilmapaistolla 160 asteessa 20-25 minuuttia.
Saanto | |
Annosmäärä | kpl |
Annoskoko | g |
Laske |