Resepti
Ainekset
| 0,2 | kg | Apetit Kotimainen Rypsiöljyä |
| 0,8 | kg | Apetit Sipulikuutioita, pakaste |
| 1,4 | kg | Pekoni kuutio |
| 8 | kg | Vettä |
| 0,345 | kg | Maissitärkkelys |
| 0,08 | kg | Suolaa |
| 0,15 | kg | Lihaliemijauhe vähäsuolainen |
| 0,1 | kg | Siirappi |
| 0,01 | kg | Pippurisekoitus |
| 0,008 | kg | Herbes de Provence yrttisekoitusta |
| 0,04 | kg | Kastikkeenruskistaja |
| 5 | kg | Viljapossun NE kuutio, kypsä |
Valmistusohjeet
- Kiehauta sipuli öljyssä, lisää pekonikuutiot. Hauduta hetken. Lisää osa vedestä pataan. Sekoita maissitärkkelys loppuun veteen ja lisää suurus pataan samalla sekoittaen. Nosta kiehumapisteeseen.
- Lisää juureskuutiot, mausteet ja kastikkeenruskistaja. Hauduta 15-20 minuuttia.
- Kuumenna kypsät possukuutiot pakkauksessaan yhdistelmäuunissa höyrykeittotoiminnolla. Lisää kuumennetut possukuutiot pataan. Anna hautua hetken, tarkista maku. Hämmennä varovasti, ettei lihakuutiot hajoa. Tarjoa keitetyn Torino Kolmen Viljan Helmen
| Saanto | |
| Annosmäärä | kpl |
| Annoskoko | g |
| Laske |
Jaa
Facebook
LinkedIn
Sähköposti