Resepti

Possu-kasvispata

Ainekset

0,2 kg Apetit Kotimainen Rypsiöljyä
0,8 kg Apetit Sipulikuutioita, pakaste
1,4 kg Pekoni kuutio
8 kg Vettä
0,345 kg Maissitärkkelys
0,08 kg Suolaa
0,15 kg Lihaliemijauhe vähäsuolainen
0,1 kg Siirappi
0,01 kg Pippurisekoitus
0,008 kg Herbes de Provence yrttisekoitusta
0,04 kg Kastikkeenruskistaja
5 kg Viljapossun NE kuutio, kypsä

Valmistusohjeet

  1. Kiehauta sipuli öljyssä, lisää pekonikuutiot. Hauduta hetken. Lisää osa vedestä pataan. Sekoita maissitärkkelys loppuun veteen ja lisää suurus pataan samalla sekoittaen. Nosta kiehumapisteeseen.
  2. Lisää juureskuutiot, mausteet ja kastikkeenruskistaja. Hauduta 15-20 minuuttia.
  3. Kuumenna kypsät possukuutiot pakkauksessaan yhdistelmäuunissa höyrykeittotoiminnolla. Lisää kuumennetut possukuutiot pataan. Anna hautua hetken, tarkista maku. Hämmennä varovasti, ettei lihakuutiot hajoa. Tarjoa keitetyn Torino Kolmen Viljan Helmen
Possu-kasvispata
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske