Resepti
Ainekset
0,2 | l | Mildola Rypsiöljyä |
0,8 | kg | Apetit Sipulikuutioita, pakaste |
1,4 | kg | Pekonia kuutioituna |
8 | l | Vettä |
0,345 | kg | Maissitärkkelystä |
6 | kg | Apetit Kotimaisia Isoja juureskuutioita, pakaste |
0,08 | kg | Suolaa |
0,15 | kg | Lihaliemijauhetta, suolaa vähennetty |
0,1 | kg | Siirappia |
0,01 | kg | Pippurisekoitusta |
0,008 | kg | Herbes de Provence yrttisekoitusta |
0,04 | l | Kastikkeenruskistajaa |
5 | kg | Viljapossun NE kuutio, kypsä |
Valmistusohjeet
- Kiehauta sipuli öljyssä, lisää pekonikuutiot. Hauduta hetken. Lisää osa vedestä pataan. Sekoita maissitärkkelys loppuun veteen ja lisää suurus pataan samalla sekoittaen. Nosta kiehumapisteeseen.
- Lisää juureskuutiot, mausteet ja kastikkeenruskistaja. Hauduta 15-20 minuuttia.
-
Kuumenna kypsät possukuutiot pakkauksessaan yhdistelmäuunissa höyrykeittotoiminnolla.
Lisää kuumennetut possukuutiot pataan. Anna hautua hetken, tarkista maku. Hämmennä varovasti, ettei lihakuutiot hajoa.
Tarjoa keitetyn Torino Kolmen Viljan Helmen tai Keltaisen Ohrahelmi -lisäkkeen kera.
Saanto | |
Annosmäärä | kpl |
Annoskoko | g |
Laske |