Resepti
Ainekset
0,2 | kg | Apetit Kotimainen Rypsiöljyä |
0,8 | kg | Apetit Sipulikuutioita, pakaste |
1,4 | kg | Pekoni kuutio |
8 | kg | Vettä |
0,345 | kg | Maissitärkkelys |
0,08 | kg | Suolaa |
0,15 | kg | Lihaliemijauhe vähäsuolainen |
0,1 | kg | Siirappi |
0,01 | kg | Pippurisekoitus |
0,008 | kg | Herbes de Provence yrttisekoitusta |
0,04 | kg | Kastikkeenruskistaja |
5 | kg | Viljapossun NE kuutio, kypsä |
Valmistusohjeet
- Kiehauta sipuli öljyssä, lisää pekonikuutiot. Hauduta hetken. Lisää osa vedestä pataan. Sekoita maissitärkkelys loppuun veteen ja lisää suurus pataan samalla sekoittaen. Nosta kiehumapisteeseen.
- Lisää juureskuutiot, mausteet ja kastikkeenruskistaja. Hauduta 15-20 minuuttia.
- Kuumenna kypsät possukuutiot pakkauksessaan yhdistelmäuunissa höyrykeittotoiminnolla. Lisää kuumennetut possukuutiot pataan. Anna hautua hetken, tarkista maku. Hämmennä varovasti, ettei lihakuutiot hajoa. Tarjoa keitetyn Torino Kolmen Viljan Helmen
Saanto | |
Annosmäärä | kpl |
Annoskoko | g |
Laske |