Resepti
Ainekset
| Vuokia GN 1/1-65 mm, voitelu vuokasprayllä | ||
| 2 | kg | Apetit Perunamuusia, pakaste |
| 0,5 | kg | Maito kevyt |
| 0,02 | kg | Apetit Kotimainen Rypsiöljyä |
| 0,15 | kg | Apetit Sipulikuutioita, pakaste |
| 0,25 | kg | Tomaatti paseerattu |
| Suolaa | ||
| 1 | kg | Kypsää jauhelihaa, N0 |
| 2 | kg | Apetit Punajuurigratiinia |
Valmistusohjeet
- Kaada Perunamuusipelletit GN 1/1-65 mm vuokaan. Lisää maito ja suola. Valmista perunasose yhdistelmäuunissa höyrykeittäen ilman kantta n. 20 min. Sekoita sose. Useita vuokia valmistaessasi, voit tehdä myös koko sosemäärän padassa ja jakaa sen vuokiin
- Valmista jauhelihakastike padassa. Kuullota sipulikuutiot rypsiöljyssä, lisää kattilaan muut kastikkeen ainekset ja sekoita tasaiseksi. Anna hautua muutama minuutti välillä sekoittaen. Tarkista maku. Mausta tarvittaessa lisää.
- Kaada kohmeinen Apetit Punajuurigratiini voidellun GN 1/1-65 mm vuoan pohjalle tasaiseksi kerrokseksi. Levitä jauhelihakastike Punajuurigratiinin päälle ja sen päälle Perunamuusi niin, että se peittää muut ainekset. Yhdistelmäpaista 170 asteessa, kost
| Saanto | |
| Annosmäärä | kpl |
| Annoskoko | g |
| Laske |
Jaa
Facebook
LinkedIn
Sähköposti