Resepti

Punajuurihummus

Ainekset

0,3 kg Apetit Kotimaisia Punajuurisuikaleita, pakaste
0,25 kg Kikherne säilyke
0,005 kg Valkosipulimurskaa
0,025 kg Sitruunamehu
0,001 kg Juustokumina, jauhettu
0,001 kg Mustapippuria, rouhe
0,001 kg Korianteri, jauhettu siemenestä
0,004 kg Suolaa
0,01 kg Tahinitahna
0,035 kg Apetit Kotimainen Rypsiöljyä

Valmistusohjeet

  1. Kuumenna Punajuurisuikaleet yhdistelmäuunissa 150 asteessa, kosteus 45% n. 14 min. Jäähdytä.
  2. Laita jäähdytetyt Punajuuret, kikherneet, valkosipuli ja mausteet kutteriin ja soseuta.
  3. Lisää tahini sekä ohuena nauhana öljy. Tarkista maku. Anna maustua kylmässä n. 30 min.
Punajuurihummus
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske