Resepti
Ainekset
0,3 | kg | Apetit Kotimaisia Punajuurisuikaleita, pakaste |
0,25 | kg | Kikherne säilyke |
0,005 | kg | Valkosipulimurskaa |
0,025 | kg | Sitruunamehu |
0,001 | kg | Juustokumina, jauhettu |
0,001 | kg | Mustapippuria, rouhe |
0,001 | kg | Korianteri, jauhettu siemenestä |
0,004 | kg | Suolaa |
0,01 | kg | Tahinitahna |
0,035 | kg | Apetit Kotimainen Rypsiöljyä |
Valmistusohjeet
- Kuumenna Punajuurisuikaleet yhdistelmäuunissa 150 asteessa, kosteus 45% n. 14 min. Jäähdytä.
- Laita jäähdytetyt Punajuuret, kikherneet, valkosipuli ja mausteet kutteriin ja soseuta.
- Lisää tahini sekä ohuena nauhana öljy. Tarkista maku. Anna maustua kylmässä n. 30 min.
Saanto | |
Annosmäärä | kpl |
Annoskoko | g |
Laske |