Resepti
Ainekset
0,75 | kg | Apetit Kotimaisia Punajuurisuikaleita, pakaste |
0,5 | l | Kasvirasvasekoitetta tai ruokakermaa |
0,5 | l | Maitoa, kevyt |
0,015 | kg | Suolaa |
0,03 | kg | Liivatelehtiä |
0,15 | l | Mildola Rypsiöljyä |
0,5 | kg | Apetit Kotimaisia Herneitä, pakaste |
0,25 | kg | Fenkolia |
0,02 | kg | Tähtianista |
0,02 | kg | Suolaa |
0,01 | kg | Sitruunankuorta,raastettu |
Valmistusohjeet
- Punnitse punajuuret, kerma ja maito kattilaan, kiehauta. Keitä muutama minuutti ja mausta suolalla. Soseuta. Lisää liotetut liivatelehdet kuuman massan joukkoon ja sekoita. Kaada massa vuokaan ja laita kylmään hyytymään.
- Freesaa öljyssä herneet, ohuiksi suikaleiksi leikatut fenkolit sekä tähtianikset. Mausta suolalla ja raastetulla sitruunankuorella. Nouki tähtianikset pois ennen tarjoilemista.
Saanto | |
Annosmäärä | kpl |
Annoskoko | g |
Laske |