Resepti

Punajuuripannacotta, herne-fenkolisalaatti

Ainekset

0,75 kg Apetit Kotimaisia Punajuurisuikaleita, pakaste
0,5 l Kasvirasvasekoitetta tai ruokakermaa
0,5 l Maitoa, kevyt
0,015 kg Suolaa
0,03 kg Liivatelehtiä
0,15 l Mildola Rypsiöljyä
0,5 kg Apetit Kotimaisia Herneitä, pakaste
0,25 kg Fenkolia
0,02 kg Tähtianista
0,02 kg Suolaa
0,01 kg Sitruunankuorta,raastettu

Valmistusohjeet

  1. Punnitse punajuuret, kerma ja maito kattilaan, kiehauta. Keitä muutama minuutti ja mausta suolalla. Soseuta. Lisää liotetut liivatelehdet kuuman massan joukkoon ja sekoita. Kaada massa vuokaan ja laita kylmään hyytymään.
  2. Freesaa öljyssä herneet, ohuiksi suikaleiksi leikatut fenkolit sekä tähtianikset. Mausta suolalla ja raastetulla sitruunankuorella. Nouki tähtianikset pois ennen tarjoilemista.
Punajuuripannacotta, herne-fenkolisalaatti
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske