Resepti
Ainekset
Vuoka GN 1/1-65 mm | ||
2,4 | kg | Apetit Kotim.Punajuuripihvejä, kypsä 4 kg, pakaste |
Kaurarisotto: | ||
0,1 | kg | Apetit Kotimainen Rypsiöljyä |
0,2 | kg | Apetit Sipulikuutioita, pakaste |
0,01 | kg | Valkosipuli |
1 | kg | Kaurajyviä |
0,005 | kg | Rosmariinia, kuivattu |
2 | kg | Kasvislientä |
0,3 | kg | Apetit Kotimaista Hienonnettua pinaattia paloina |
0,3 | kg | Kaurafraichea |
0,003 | kg | Suolaa |
Piparjuurikastike: | ||
0,1 | kg | Piparjuuritahnaa |
0,05 | kg | Sitruunamehutiiviste |
0,8 | kg | Smetana |
0,03 | kg | Hunajaa |
0,05 | kg | Kevätsipuli |
Valmistusohjeet
- Laita punajuuripihvit jäisenä tai kohmeisena GN -vuokaan. Paista yhdistelmäpaistolla 160 asteessa, kosteus 30 % noin 20-25 minuuttia.
- Kaurarisotto: Kuullota rypsiöljyssä kattilassa sipulikuutioita, valkosipulia ja kaurajyviä hetki. Lisää joukkoon rosmariini ja kasvisliemi. Kypsennä risotto. Kun jyvät ovat kypsiä ja liemi imeytynyt, lisää joukkoon pinaatti ja kaurafraiche. Hauduta hetki ja mausta suolalla.
- Piparjuurikastike: Sekoita kaikki piparjuurikastikkeen ainekset keskenään ja tarjoile kylmänä kastikkeena punajuuripihvien ja risoton kanssa.
Saanto | |
Annosmäärä | kpl |
Annoskoko | g |
Laske |