Resepti
Ainekset
0,3 | kg | Purjorenkaita, tuore |
0,6 | l | Ranskankermaa(Creme Fraiche)) |
0,2 | kg | Majoneesia, Hellmann´s |
0,006 | l | Sitruunamehua |
0,004 | kg | Suolaa |
0,004 | kg | Sokeria |
0,006 | kg | Mustapippuria, rouhe |
0,1 | kg | Ruohosipulia, tuore |
Valmistusohjeet
- Sekoita kaikki ainekset hyvin keskenään ja anna makujen tekeytyä hetki kylmässä ennen tarjoilua. Tarjoile uuniperunan täytteenä tai Apetit kasvispihvien kanssa. Vinkki, saat kastikkeesta vegaanisen korvaamalla ranskankerman kaurafraichella ja majoneesin vegemajoneesilla.
![Purjokastike kasvispihveille](https://s3.eu-central-1.amazonaws.com/prod.apetit.fi/sk-recipe-images/purjokastikeAPETIT_kasvisruokaa_esite_H.jpg)
Saanto | |
Annosmäärä | kpl |
Annoskoko | g |
Laske |