Resepti
Ainekset
1 | kpl | Vuokia GN 1/1-65 mm, voitelu vuokasprayllä |
0,8 | kg | Täysjyväsarvimakaronia (Torino) |
1 | l | Vettä |
1 | kg | Kypsää jauhelihaa, N0 |
0,5 | kg | Apetit Puutarhurin sekoitusta, pakaste |
0,25 | kg | Apetit Sipulikuutioita, pakaste |
0,15 | kg | Aurinkokuivattuja tomaatteja suikaleina |
0,03 | kg | Kasvisliemijauhetta, suolaa vähennetty |
0,02 | kg | Suolaa |
0,002 | kg | Mustapippuria, rouhe |
0,002 | kg | Rosmariinia, kuivattu |
2 | l | Kevytmaitoa |
0,2 | kg | Kananmunia |
Valmistusohjeet
- Mittaa raaka pasta ja muut ainekset munamaitoa lukuunottamatta GN-vuokaan. Sekoita ja anna mausteiden imeytyä hetki, jotta ne eivät nouse nesteen pintaan.
- Sekoita munamaito ja kaada vuokaan. Paista ensin kuivapaistolla 190 asteetta 10 minuuttia. Jatka yhdistelmäpaistaen 150 astetta, kosteus 40 % noin 40 minuuttia. Anna vetäytyä lämpöhauteessa hetki ennen tarjoilua.
Saanto | |
Annosmäärä | kpl |
Annoskoko | g |
Laske |