Resepti

Puutarhurin makaronilaatikko

Ainekset

1 kpl Vuokia GN 1/1-65 mm, voitelu vuokasprayllä
0,8 kg Täysjyväsarvimakaronia (Torino)
1 l Vettä
1 kg Kypsää jauhelihaa, N0
0,5 kg Apetit Puutarhurin sekoitusta, pakaste
0,25 kg Apetit Sipulikuutioita, pakaste
0,15 kg Aurinkokuivattuja tomaatteja suikaleina
0,03 kg Kasvisliemijauhetta, suolaa vähennetty
0,02 kg Suolaa
0,002 kg Mustapippuria, rouhe
0,002 kg Rosmariinia, kuivattu
2 l Kevytmaitoa
0,2 kg Kananmunia

Valmistusohjeet

  1. Mittaa raaka pasta ja muut ainekset munamaitoa lukuunottamatta GN-vuokaan. Sekoita ja anna mausteiden imeytyä hetki, jotta ne eivät nouse nesteen pintaan.
  2. Sekoita munamaito ja kaada vuokaan. Paista ensin kuivapaistolla 190 asteetta 10 minuuttia. Jatka yhdistelmäpaistaen 150 astetta, kosteus 40 % noin 40 minuuttia. Anna vetäytyä lämpöhauteessa hetki ennen tarjoilua.
Puutarhurin makaronilaatikko
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske