Resepti
Ainekset
| Vuokia GN 1/1-65 mm, voitelu vuokasprayllä | ||
| 0,8 | kg | Täysjyväsarvimakaronia |
| 1 | kg | Vettä |
| 1 | kg | Kypsää jauhelihaa, N0 |
| 0,5 | kg | Apetit Puutarhurin sekoitusta, pakaste |
| 0,25 | kg | Apetit Sipulikuutioita, pakaste |
| 0,15 | kg | Aurinkokuivattu tomaatti suikale |
| 0,03 | kg | Kasvisliemijauhetta, suolaa vähennetty |
| 0,02 | kg | Suolaa |
| 0,002 | kg | Mustapippuria, rouhe |
| 0,002 | kg | Rosmariinia, kuivattu |
| 2 | kg | Maito kevyt |
| 0,2 | kg | Kananmuna |
Valmistusohjeet
- Mittaa raaka pasta ja muut ainekset, munamaitoa lukuun ottamatta, GN-vuokaan. Sekoita ja anna mausteiden imeytyä hetki, jotta ne eivät nouse nesteen pintaan.
- Sekoita munamaito ja kaada vuokaan. Paista ensin kuivapaistolla 190 astetta, 10 minuuttia. Jatka yhdistelmäpaistaen 150 astetta, kosteus 40 %, noin 40 minuuttia. Anna vetäytyä lämpöhauteessa hetki ennen tarjoilua.
| Saanto | |
| Annosmäärä | kpl |
| Annoskoko | g |
| Laske |
Jaa
Facebook
LinkedIn
Sähköposti