Resepti
Ainekset
Chiliöljy: | ||
0,04 | kg | Chilipaprika punainen |
0,15 | kg | Apetit Kotimainen Rypsiöljyä |
0,03 | kg | Sitruunamehutiiviste |
0,03 | kg | Valkosipulimurskaa |
0,01 | kg | Suolaa |
0,014 | kg | Sokeria |
1,5 | kg | Apetit Acapulco Sun kasvissekoitusta, pakaste |
Vuokia GN 1/1-65 mm | ||
0,5 | kg | Katkarapu kokonainen |
0,2 | kg | Chorizo viipale |
0,5 | kg | Valkokaali |
0,01 | kg | Lehtipersilja |
Valmistusohjeet
- Valmista chiliöljy halkaisemalla chilit ja kovertamalla siemenet pois. Punnitse kaikki aineet kulhoon ja poraa tasaiseksi.
- Laita jäiset kasvikset GN-vuokaan ja kaada chiliöljy sekaan. Paahda uunissa 180 asteessa 6-8 minuuttia. Jäähdytä.
- Sulata katkaravut.
- Paista chorizoviipaleet kuumalla kuivalla pannulla rapeiksi, jäähdytä ja leikkaa suikaleiksi.
- Leikkaa kaali ohuiksi suikaleiksi. Sekoita salaatin kaikki aineet keskenään.
- Koristele silputulla lehtipersiljalla.
Saanto | |
Annosmäärä | kpl |
Annoskoko | g |
Laske |