Resepti
Ainekset
| Chiliöljy: | ||
| 0,04 | kg | Chilipaprika punainen |
| 0,15 | kg | Apetit Kotimainen Rypsiöljyä |
| 0,03 | kg | Sitruunamehutiiviste |
| 0,03 | kg | Valkosipulimurskaa |
| 0,01 | kg | Suolaa |
| 0,014 | kg | Sokeria |
| 1,5 | kg | Apetit Acapulco Sun kasvissekoitusta, pakaste |
| Vuokia GN 1/1-65 mm | ||
| 0,5 | kg | Katkarapu kokonainen |
| 0,2 | kg | Chorizo viipale |
| 0,5 | kg | Valkokaali |
| 0,01 | kg | Lehtipersilja |
Valmistusohjeet
- Valmista chiliöljy halkaisemalla chilit ja kovertamalla siemenet pois. Punnitse kaikki aineet kulhoon ja poraa tasaiseksi.
- Laita jäiset kasvikset GN-vuokaan ja kaada chiliöljy sekaan. Paahda uunissa 180 asteessa 6-8 minuuttia. Jäähdytä.
- Sulata katkaravut.
- Paista chorizoviipaleet kuumalla kuivalla pannulla rapeiksi, jäähdytä ja leikkaa suikaleiksi.
- Leikkaa kaali ohuiksi suikaleiksi. Sekoita salaatin kaikki aineet keskenään.
- Koristele silputulla lehtipersiljalla.
| Saanto | |
| Annosmäärä | kpl |
| Annoskoko | g |
| Laske |
Jaa
Facebook
LinkedIn
Sähköposti