Resepti
Ainekset
Chiliöljy: | ||
0,04 | kg | Chilejä, punainen, tuore |
0,15 | l | Mildola Rypsiöljyä |
0,03 | l | Sitruunamehutiivistettä |
0,03 | kg | Valkosipulimurskaa |
0,01 | kg | Suolaa |
0,014 | kg | Sokeria |
1,5 | kg | Apetit Acapulco Sun-kasvissekoitusta, pakaste |
1 | kpl | Vuokia GN 1/1-65 mm |
0,5 | kg | Katkarapuja,pakaste |
0,2 | kg | Chorizoviipaleita |
0,5 | kg | Valkokaalia |
0,01 | kg | Lehtipersiljaa |
Valmistusohjeet
- Valmista chiliöljy halkaisemalla chilit ja kovertamalla siemenet pois. Punnitse kaikki aineet kulhoon ja poraa tasaiseksi.
- Laita jäiset kasvikset GN-vuokaan ja kaada chiliöljy sekaan. Paahda uunissa 180 asteessa 6-8 minuuttia. Jäähdytä.
- Sulata katkaravut.
- Paista chorizoviipaleet kuumalla kuivalla pannulla rapeiksi, jäähdytä ja leikkaa suikaleiksi.
- Leikkaa kaali ohuiksi suikaleiksi. Sekoita salaatin kaikki aineet keskenään.
- Koristele silputulla lehtipersiljalla.
![Rapu-chorizosalaatti](https://s3.eu-central-1.amazonaws.com/prod.apetit.fi/sk-recipe-images/Apetit_Rapu_chorizosalaatti-1.jpg)
Saanto | |
Annosmäärä | kpl |
Annoskoko | g |
Laske |