Resepti

Rapu-chorizosalaatti

Ainekset

Chiliöljy:
0,04 kg Chilipaprika punainen
0,15 kg Apetit Kotimainen Rypsiöljyä
0,03 kg Sitruunamehutiiviste
0,03 kg Valkosipulimurskaa
0,01 kg Suolaa
0,014 kg Sokeria
1,5 kg Apetit Acapulco Sun kasvissekoitusta, pakaste
Vuokia GN 1/1-65 mm
0,5 kg Katkarapu kokonainen
0,2 kg Chorizo viipale
0,5 kg Valkokaali
0,01 kg Lehtipersilja

Valmistusohjeet

  1. Valmista chiliöljy halkaisemalla chilit ja kovertamalla siemenet pois. Punnitse kaikki aineet kulhoon ja poraa tasaiseksi.
  2. Laita jäiset kasvikset GN-vuokaan ja kaada chiliöljy sekaan. Paahda uunissa 180 asteessa 6-8 minuuttia. Jäähdytä.
  3. Sulata katkaravut.
  4. Paista chorizoviipaleet kuumalla kuivalla pannulla rapeiksi, jäähdytä ja leikkaa suikaleiksi.
  5. Leikkaa kaali ohuiksi suikaleiksi. Sekoita salaatin kaikki aineet keskenään.
  6. Koristele silputulla lehtipersiljalla.
Rapu-chorizosalaatti
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske