Resepti

Ruusunmarja-sitruunaruohojäätelö

Ainekset

0,4 kg Maito täys-
0,1 kg Apetit Ruusunmarjasosetta paloina
0,08 kg Hunajaa
0,05 kg Sitruunaruoho
0,4 kg Jogurtti kreikkalainen
0,01 kg Vaniljauute

Valmistusohjeet

  1. Lämmitä maito, ruusunmarjasose ja hunaja kattilassa niin, että se melkein kiehuu. Hakkaa sitruunaruohoja pöytää vasten niin, että ne halkeavat kunnolla ja lisää kattilaan. Anna jäähtyä.
  2. Siivilöi massa ja lisää joukkoon jogurtti sekä vaniljauute. Aja massa tasaiseksi tehosekoittimessa ja kaada laakeaan metalliseen vuokaan. Laita vuoka pakastimeen ja sekoita sitä vispilällä aina välillä niin kauan, kunnes massa on kokonaan jäätynyt.
Ruusunmarja-sitruunaruohojäätelö
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske