Resepti
Ainekset
| Vuokia GN 1/1-65 mm, voitelu vuokasprayllä | ||
| 1,5 | kg | Apetit Sadonkorjuukasviksia, pakaste |
| 1,5 | kg | Kuutioperunoita 20 mm, kypsä vakuumi |
| 1,5 | kg | Nakkipaloja |
| 0,06 | kg | Taco mausteseos, Santa Maria |
| 0,008 | kg | Suolaa |
| 0,05 | kg | Barbeque-kastiketta, Santa Maria |
| 0,1 | kg | Apetit Kotimainen Rypsiöljyä |
Valmistusohjeet
- Mittaa kaikki pyttipannun ainekset voideltuun GN 1/1-65 mm vuokaan. Sekoita hyvin. Kypsennä kiertoilmapaistaen 180 asteessa n. 25 minuuttia.
| Saanto | |
| Annosmäärä | kpl |
| Annoskoko | g |
| Laske |
Jaa
Facebook
LinkedIn
Sähköposti