Resepti
Ainekset
| 0,4 | kg | Apetit Kotimainen Rypsiöljyä |
| 0,08 | kg | Tikka Masala mausteseosta (Santa Maria) |
| 5 | kg | Broileri suikale maustamaton |
| 12 | kg | Vettä |
| 0,4 | kg | Kanaliemijauhe |
| 7,5 | kg | Apetit Peruna-sipulisekoitusta, pakaste |
| 0,04 | kg | Inkiväärpyre |
| 0,03 | kg | Valkosipulimurskaa |
| 0,02 | kg | 4160580 Kurkumajauhe |
| 1,5 | kg | Kasvirasvasekoitetta |
| 1,5 | kg | Kookosmaito |
| 0,16 | kg | Maissitärkkelys |
| Suolaa | ||
| Persilja hienonnettu |
Valmistusohjeet
- Sekoita Tikka Masala mausteseos, öljy ja broilerisuikaleet keskenään. Anna marinoitua hetken. Kaada broilerisuikaleet voideltuihin GN-vuokiin tasaiseksi kerrokseksi. Ruskista kevyesti yhdistelmäpaistaen 175 asteessa, kosteus 30 % noin 10 minuuttia.
- Mittaa vesi pataan. Lisää kanaliemijauhe. Kuumenna kiehuvaksi. Lisää Peruna-sipulisekoitus ja Pienet Juureskuutiot. Anna kiehua hiljalleen n. 10 minuuttia. Lisää inkivääri, valkosipuli ja kurkuma. Lisää halutessasi kaffir-limen lehtiä, saat lisää itä
- Sekoita maissitärkkelys kasvirasvasekoitteen joukkoon ja suurusta keitto. Lisää myös kookosmaito keiton joukkoon. Ellet halua kookoksen makua keittoon, nosta kasvirasvasekoitteen määrää vastaavasti. Nosta keitto kiehumapisteeseen ja anna hautua noin
| Saanto | |
| Annosmäärä | kpl |
| Annoskoko | g |
| Laske |
Jaa
Facebook
LinkedIn
Sähköposti