Resepti
Ainekset
0,4 | kg | Apetit Kotimainen Rypsiöljyä |
0,08 | kg | Tikka Masala mausteseosta (Santa Maria) |
5 | kg | Broileri suikale maustamaton |
12 | kg | Vettä |
0,4 | kg | Kanaliemijauhe |
7,5 | kg | Apetit Peruna-sipulisekoitusta, pakaste |
0,04 | kg | Inkiväärpyre |
0,03 | kg | Valkosipulimurskaa |
0,02 | kg | 4160580 Kurkumajauhe |
1,5 | kg | Kasvirasvasekoitetta |
1,5 | kg | Kookosmaito |
0,16 | kg | Maissitärkkelys |
Suolaa | ||
Persilja hienonnettu |
Valmistusohjeet
- Sekoita Tikka Masala mausteseos, öljy ja broilerisuikaleet keskenään. Anna marinoitua hetken. Kaada broilerisuikaleet voideltuihin GN-vuokiin tasaiseksi kerrokseksi. Ruskista kevyesti yhdistelmäpaistaen 175 asteessa, kosteus 30 % noin 10 minuuttia.
- Mittaa vesi pataan. Lisää kanaliemijauhe. Kuumenna kiehuvaksi. Lisää Peruna-sipulisekoitus ja Pienet Juureskuutiot. Anna kiehua hiljalleen n. 10 minuuttia. Lisää inkivääri, valkosipuli ja kurkuma. Lisää halutessasi kaffir-limen lehtiä, saat lisää itä
- Sekoita maissitärkkelys kasvirasvasekoitteen joukkoon ja suurusta keitto. Lisää myös kookosmaito keiton joukkoon. Ellet halua kookoksen makua keittoon, nosta kasvirasvasekoitteen määrää vastaavasti. Nosta keitto kiehumapisteeseen ja anna hautua noin
Saanto | |
Annosmäärä | kpl |
Annoskoko | g |
Laske |