Resepti
Ainekset
| 0,4 | kg | Apetit Kotimainen Rypsiöljyä | 
| 0,08 | kg | Tikka Masala mausteseosta (Santa Maria) | 
| 5 | kg | Broileri suikale maustamaton | 
| 12 | kg | Vettä | 
| 0,4 | kg | Kanaliemijauhe | 
| 7,5 | kg | Apetit Peruna-sipulisekoitusta, pakaste | 
| 0,04 | kg | Inkiväärpyre | 
| 0,03 | kg | Valkosipulimurskaa | 
| 0,02 | kg | 4160580 Kurkumajauhe | 
| 1,5 | kg | Kasvirasvasekoitetta | 
| 1,5 | kg | Kookosmaito | 
| 0,16 | kg | Maissitärkkelys | 
| Suolaa | ||
| Persilja hienonnettu | 
Valmistusohjeet
- Sekoita Tikka Masala mausteseos, öljy ja broilerisuikaleet keskenään. Anna marinoitua hetken. Kaada broilerisuikaleet voideltuihin GN-vuokiin tasaiseksi kerrokseksi. Ruskista kevyesti yhdistelmäpaistaen 175 asteessa, kosteus 30 % noin 10 minuuttia.
 - Mittaa vesi pataan. Lisää kanaliemijauhe. Kuumenna kiehuvaksi. Lisää Peruna-sipulisekoitus ja Pienet Juureskuutiot. Anna kiehua hiljalleen n. 10 minuuttia. Lisää inkivääri, valkosipuli ja kurkuma. Lisää halutessasi kaffir-limen lehtiä, saat lisää itä
 - Sekoita maissitärkkelys kasvirasvasekoitteen joukkoon ja suurusta keitto. Lisää myös kookosmaito keiton joukkoon. Ellet halua kookoksen makua keittoon, nosta kasvirasvasekoitteen määrää vastaavasti. Nosta keitto kiehumapisteeseen ja anna hautua noin
 
                            | Saanto | |
| Annosmäärä | kpl | 
| Annoskoko | g | 
| Laske | 
 Jaa
 Facebook
            
 LinkedIn
            
 Sähköposti