Resepti
Ainekset
1,4 | kg | Apetit Särkisen kalapyöryköitä ( 20 g) |
0,7 | kg | Kukkakaalirouhe |
0,06 | kg | Aromiöljyä, Knorr |
0,8 | kg | Ohrahelmi kypsä |
0,03 | kg | Välimeren Yrtit Pureetä, Knorr |
0,015 | kg | Suolaa |
0,002 | kg | Mustapippuria, rouhe |
0,05 | kg | Tilliä, tuore |
0,05 | kg | Apetit Kotimainen Rypsiöljyä |
0,7 | kg | Hollandaisekastiketta, Knorr |
Valmistusohjeet
- Laita Särkisen kalapyörykät voideltuun GN -vuokaan ja kuumenna yhdistelmäuunissa 160 asteessa noin 20 minuuttia.
- Kuumenna paistinpannu. Lisää pannulle Aromiöljy ja kukkakaalirouhe. Paista kukkakaaliin kevyesti väriä. Lisää pannulle kypsät ja huuhdellut ohrahelmet, jatka paistamista hetki. Lisää joukkoon mausteet ja tarkista maku.
- Laita tilli ja rypsiöljy tehosekoittimeen ja aja tasaiseksi. Lämmitä Hollandaisekastike ja lisää tilliöljy joukkoon.
Saanto | |
Annosmäärä | kpl |
Annoskoko | g |
Laske |