Resepti

Savu-kasviskarjalanpaisti

Ainekset

2,5 kg Apetit Kotimaisia Isoja juureskuutioita, pakaste
0,5 kg Sipulikuutioita
0,025 kg Valkosipulia
0,125 l Mildola Rypsiöljyä
2,5 l Kasvislientä
0,25 l Balsamiviinietikkaa
0,375 kg Fariinisokeria
0,013 kg Timjamia, kuivattu
0,013 kg Salviaa, kuivattu
0,013 kg Rosmariinia, kuivattu
0,013 kg Suolaa
0,013 kg Savuaromia, spray
1,5 kg Leipäjuustoa
0,1 kg Persiljaa, tuore, hienonnettu

Valmistusohjeet

  1. Laita kasvikset öljyn kanssa GN -vuokaan. Paahda yhdistelmäuunissa 190 C astetta noin 10 minuuttia niin, että saavat vähän väriä pintaan.
  2. Sekoita nesteistä ja mausteista liemi. Kaada liemi juuresten päälle ja jatka kypsentämistä 160 asteessa 20 minuuttia.
  3. Leikkaa leipäjuusto 2 x 2 cm paloiksi ja lisää ne juuresten joukkoon kevyesti sekoittaen. Kuumenna 2 minuuttia lisää.
  4. Lisää hienonnettu persilja ennen tarjoilua.
Savu-kasviskarjalanpaisti
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske