Resepti
Ainekset
| 0,2 | kg | Apetit Sipulikuutioita, pakaste |
| 0,01 | kg | Valkosipulimurskaa |
| 0,05 | kg | Apetit Kotimainen Rypsiöljyä |
| 1 | kg | Kasvislientä |
| 0,1 | kg | Balsamiviinietikka |
| 0,15 | kg | Fariinisokeri |
| 0,005 | kg | Timjami |
| 0,005 | kg | Salvia |
| 0,005 | kg | Rosmariinia, kuivattu |
| 0,003 | kg | Suolaa |
| 0,002 | kg | Savuaromi spray |
| 2 | kg | Karjalanpaistia, Sous Vide, Atria |
| 0,04 | kg | Persilja hienonnettu |
Valmistusohjeet
- Laita juurekset ja sipulit öljyn kanssa GN -vuokaan. Paahda yhdistelmäuunissa 190 asteessa noin 10 minuuttia niin, että saavat vähän väriä pintaan. Sekoita nesteistä ja mausteista liemi. Kaada liemi vuokaan ja lisää SV karjalanpaisti juuresten joukko
| Saanto | |
| Annosmäärä | kpl |
| Annoskoko | g |
| Laske |
Jaa
Facebook
LinkedIn
Sähköposti