Resepti

Savuinen juures-karjalanpaisti

Ainekset

1,5 kg Apetit Kotimaisia Isoja juureskuutioita, pakaste
0,2 kg Apetit Sipulikuutioita, pakaste
0,01 kg Valkosipulimurskaa
0,05 l Mildola Rypsiöljyä
1 l Kasvislientä
0,1 l Balsamiviinietikkaa
0,15 kg Fariinisokeria
0,005 kg Timjamia, kuivattu
0,005 kg Salviaa, kuivattu
0,005 kg Rosmariinia, kuivattu
0,003 kg Suolaa
0,002 kg Savuaromia, spray
2 kg Karjalanpaistia, Sous Vide, Atria
0,04 kg Persiljaa, tuore, hienonnettu

Valmistusohjeet

  1. Laita juurekset ja sipulit öljyn kanssa GN -vuokaan. Paahda yhdistelmäuunissa 190 asteessa noin 10 minuuttia niin, että saavat vähän väriä pintaan. Sekoita nesteistä ja mausteista liemi. Kaada liemi vuokaan ja lisää SV karjalanpaisti juuresten joukkoon kevyesti sekoittaen. Jatka kuumennusta vielä 20 minuuttia. Lisää hienonnettu persilja ennen tarjoilua.
Savuinen juures-karjalanpaisti
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske