Resepti

Savuinen juures-karjalanpaisti

Ainekset

0,2 kg Apetit Sipulikuutioita, pakaste
0,01 kg Valkosipulimurskaa
0,05 kg Apetit Kotimainen Rypsiöljyä
1 kg Kasvislientä
0,1 kg Balsamiviinietikka
0,15 kg Fariinisokeri
0,005 kg Timjami
0,005 kg Salvia
0,005 kg Rosmariinia, kuivattu
0,003 kg Suolaa
0,002 kg Savuaromi spray
2 kg Karjalanpaistia, Sous Vide, Atria
0,04 kg Persilja hienonnettu

Valmistusohjeet

  1. Laita juurekset ja sipulit öljyn kanssa GN -vuokaan. Paahda yhdistelmäuunissa 190 asteessa noin 10 minuuttia niin, että saavat vähän väriä pintaan. Sekoita nesteistä ja mausteista liemi. Kaada liemi vuokaan ja lisää SV karjalanpaisti juuresten joukko
Savuinen juures-karjalanpaisti
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske