Resepti
Ainekset
1,5 | kg | Apetit Kotimaisia Isoja juureskuutioita, pakaste |
0,2 | kg | Apetit Sipulikuutioita, pakaste |
0,01 | kg | Valkosipulimurskaa |
0,05 | l | Mildola Rypsiöljyä |
1 | l | Kasvislientä |
0,1 | l | Balsamiviinietikkaa |
0,15 | kg | Fariinisokeria |
0,005 | kg | Timjamia, kuivattu |
0,005 | kg | Salviaa, kuivattu |
0,005 | kg | Rosmariinia, kuivattu |
0,003 | kg | Suolaa |
0,002 | kg | Savuaromia, spray |
2 | kg | Karjalanpaistia, Sous Vide, Atria |
0,04 | kg | Persiljaa, tuore, hienonnettu |
Valmistusohjeet
- Laita juurekset ja sipulit öljyn kanssa GN -vuokaan. Paahda yhdistelmäuunissa 190 asteessa noin 10 minuuttia niin, että saavat vähän väriä pintaan. Sekoita nesteistä ja mausteista liemi. Kaada liemi vuokaan ja lisää SV karjalanpaisti juuresten joukkoon kevyesti sekoittaen. Jatka kuumennusta vielä 20 minuuttia. Lisää hienonnettu persilja ennen tarjoilua.
Saanto | |
Annosmäärä | kpl |
Annoskoko | g |
Laske |