Resepti
Ainekset
| Vuokia GN 1/1-65 mm, voitelu vuokasprayllä | ||
| 2,3 | kg | Apetit Perunamuusia, pakaste |
| 1,2 | kg | Apetit Verdekasviksia, pakaste |
| 0,5 | kg | Lohi lämminsavustettu |
| 0,7 | kg | Maito kevyt |
| 0,3 | kg | Kasvirasvasekoitetta |
| 0,06 | kg | Maissitärkkelys |
| 0,02 | kg | Kasvisliemijauhe |
| 0,025 | kg | Sitruunamehu |
| 0,003 | kg | Suolaa |
| 0,001 | kg | Mustapippuria, rouhe |
| 0,2 | kg | Juustoraaste Mozzarella |
Valmistusohjeet
- Kaada kohmeinen Perunamuusi voideltuun GN-vuokaan tasaiseksi kerrokseksi. Levitä päälle kohmeiset Verdekasvikset ja savulohi hienonnettuina.
- Kuumenna osa maidosta ja kasvirasvasekoite padassa. Tee lopusta maidosta ja maissitärkkelyksestä nestesuurus ja lisää suurus pataan samalla sekoittaen. Lisää Hienonnettu Pinaatti, kasvisliemijauhe, sitruunamehu, suola ja mustapippuri. Nosta kiehumapi
- Kaada kastike vuokaan tasaisesti ja ripota pinnalle juustoraaste. Yhdistelmäpaista 160 asteessa n. 30-40 minuuttia, kosteus 40 %, kunnes gratiini on saanut kauniin värin. Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua.
| Saanto | |
| Annosmäärä | kpl |
| Annoskoko | g |
| Laske |
Jaa
Facebook
LinkedIn
Sähköposti