Resepti

Seesamilla maustettu kukkakaali-hernesalaatti

Ainekset

0,08 kg Seesaminsiemen
0,1 kg Seesamiöljy
0,1 kg Apetit Kotimainen Rypsiöljyä
1,5 kg Apetit Kukkakaalia, pakaste
0,02 kg Suolaa
0,6 kg Sokeriherne
0,02 kg Korianteria, tuore

Valmistusohjeet

  1. Paahda seesaminsiemeniä kuumalla pannulla kunnes ovat hieman paahtuneita.
  2. Lisää öljyt ja jäiset kukkakaalit. Paista kukkakaaleja noin 4-6 minuuttia, kunnes ovat kauniin paahtuneita ja kauttaaltaan kuumia. Mausta suolalla ja jäähdytä.
  3. Leikkaa sokeriherneet ohuiksi suikaleiksi ja silppua korianteri. Sekoita salaatin kaikki aineet keskenään.
Seesamilla maustettu kukkakaali-hernesalaatti
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske