Resepti

Shanghain punajuurivuoka, vehnänjyvät

Ainekset

5 kg Apetit Kotimaisia Punajuurisuikaleita, pakaste
1 kg Apetit Sipulikuutioita, pakaste
0,2 kg Valkosipulia
0,9 kg Vehnänjyviä
4,6 kg Kookoskerma
1,8 kg Sulatejuusto laktoositon
0,2 kg Inkiväärpyre
0,02 kg Suolaa
0,004 kg Mustapippuria, rouhe
0,05 kg Persilja hienonnettu
0,03 kg Korianteria, tuore

Valmistusohjeet

  1. Pilko valkosipuli pieniksi paloiksi. Paahda Punajuurisuikaleet, Sipulikuutiot ja valkosipuli GN 1/1-65 mm vuoassa yhdistelmäuunissa paisto- ohjelmalla 185 astetta noin 10 minuuttia. Sekoita paistosta uunissa ja jatka vielä toiset 10 minuuttia.
  2. Sekoita paistoksen joukkoon raa'at vehnänjyvät. Sekoita kulhossa kookoskerma, sulatejuusto ja mausteet tasaiseksi. Kaada seos paistoksen päälle. Jatka paistamista yhdistelmäuunissa 185 C asteessa n. 15 minuuttia. Pudota tämän jälkeen lämpö 160 astee
  3. Lisää hienonnettu persilja-korianterisilppu päälle ennen tarjoilua.
Shanghain punajuurivuoka, vehnänjyvät
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske