Resepti

Shanghain punajuurivuoka, vehnänjyvät

Ainekset

5 kg Apetit Kotimaisia Punajuurisuikaleita, pakaste
1 kg Apetit Sipulikuutioita, pakaste
0,2 kg Valkosipulia
0,9 kg Vehnänjyviä
4,6 l Kookoskermaa
1,8 kg Sulatejuustoa, laktoositon
0,2 kg Inkivääripyreetä
0,02 kg Suolaa
0,004 kg Mustapippuria, rouhe
0,05 kg Persiljaa, tuore, hienonnettu
0,03 kg Korianteria, tuore

Valmistusohjeet

  1. Pilko valkosipuli pieniksi paloiksi. Paahda Punajuurisuikaleet, Sipulikuutiot ja valkosipuli GN 1/1-65 mm vuoassa yhdistelmäuunissa paisto-ohjelmalla 185 astetta noin 10 minuuttia. Sekoita paistosta uunissa ja jatka vielä toiset 10 minuuttia.
  2. Sekoita paistoksen joukkoon raa'at vehnänjyvät. Sekoita kulhossa kookoskerma, sulatejuusto ja mausteet tasaiseksi. Kaada seos paistoksen päälle. Jatka paistamista yhdistelmäuunissa 185 C asteessa n. 15 minuuttia. Pudota tämän jälkeen lämpö 160 asteeseen ja paista vielä 20-25 minuuttia. Tarkista kypsyys. Anna paistoksen vetäytyä 20 minuuttia lämpökaapissa 70 C asteessa ennen tarjoilua.
  3. Lisää hienonnettu persilja-korianterisilppu päälle ennen tarjoilua.

Shanghain punajuurivuoka, vehnänjyvät
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske