Resepti
Ainekset
| 2 | kg | Apetit Perunamuusia, pakaste |
| 0,25 | kg | Ruokakerma 15 % laktoositon |
| 0,25 | kg | Juustoraaste; Cheddar |
| Täyte | ||
| 0,7 | kg | Jauheliha nauta kypsä |
| 0,6 | kg | Tomaattimurskaa |
| 0,015 | kg | Suolaa |
| 0,002 | kg | Mustapippuria, rouhe |
| 0,004 | kg | Timjami |
| 0,1 | kg | Apetit Kotimainen Rypsiöljyä |
| Vuokia GN 1/1-65 mm |
Valmistusohjeet
- Sekoita sulatetun perunasoseen joukkoon kerma ja juustoraaste.
- Täyte: Sekoita kaikki ainekset kylmänä keskenään.
- Kokoamisohje: Kokoa täyte pohjalle ja lisää päälle muusi, tasoita pinta. Kypsennä uunissa 150 asteessa kunnes sisälämpötila on 75-80 astetta.
| Saanto | |
| Annosmäärä | kpl |
| Annoskoko | g |
| Laske |
Jaa
Facebook
LinkedIn
Sähköposti