Resepti
Ainekset
| 0,3 | kg | Apetit Kotimainen Rypsiöljyä |
| Sitruuna-perunamurska: | ||
| 2,5 | kg | Peruna jauhoinen kuorittu |
| 0,15 | kg | Voi |
| 0,005 | kg | Sitruunankuori |
| 0,03 | kg | Ruohosipuli |
| Tartarkastike: | ||
| 0,2 | kg | Apetit Kotimaisia Herneitä, pakaste |
| 0,1 | kg | Maustekurkku |
| 0,4 | kg | Jogurtti maustamaton laktoositon |
| 0,2 | kg | Majoneesia |
| 0,05 | kg | Sitruunamehu |
| 0,02 | kg | Sinappi mieto |
| 0,002 | kg | Suolaa |
Valmistusohjeet
- Paista kalapuikot rypsiöljyssä pannulla tai yhdistelmäpaistolla 160-asteisessa uunissa 20-25 minuuttia.
- Sitruuna-perunamurska: Keitä perunat kypsiksi suolalla maustetussa vedessä ja kaada vesi pois. Sulata toisessa kattilassa voi, lisää joukkoon sitruunoiden mehu ja kuoriraaste ja hienonnettu ruohosipuli. Murskaa kypsät perunat perunanuijalla murskaks
- Tartarkastike: Kuumenna herneet ja jäähdytä. Hienonna herneet ja maustekurkku. Sekoita kaikki tartarkastikkeen aineet keskenään ja tarjoile kylmänä kastikkeena kalapuikkojen ja sitruuna-perunamurskan kanssa.
| Saanto | |
| Annosmäärä | kpl |
| Annoskoko | g |
| Laske |
Jaa
Facebook
LinkedIn
Sähköposti