Resepti

Sinappisilakat

Ainekset

Vuokia GN 1/1-40 mm
2 kg Apetit Silakkarullia GN-mitoitus, pakaste
0,2 kg Apetit Sipulikuutioita, pakaste
0,02 kg Tilli pakaste
0,02 kg Ruohosipuli kuivattu
0,8 kg Kasvirasvasekoitetta
0,2 kg Sinappi mieto
0,002 kg Mustapippuria, rouhe
0,022 kg Suolaa
0,02 kg Sitruunamehu
0,002 kg 4160580 Kurkumajauhe
0,006 kg Sokeria

Valmistusohjeet

  1. Sulata silakkarullat yli yön kylmässä. Valuta neste pois ja siirrä pohjalevyn avulla voideltuun GN 1/1-40 mm vuokaan. Painele rullat irti toisistaan. Lisää päälle sipulikuutiot ruohosipuli ja tilli.
  2. Sekoita keskenään kulhossa kasvirasvasekoite, sinappi ja mausteet. Sinappien makeus vaihtelee, jos haluat makeutta nesteeseen, lisää hiukan sokeria. Kaada neste silakkarullien päälle. Kypsennä yhdistelmäaistaen 165 asteessa n. 25 minuuttia, kosteus 40-50 %, jos se on säädettävissä. Kypsennä, kunnes silakkarullat ovat kypsiä ja saaneet kauniin värin. Jos käytät korkeampaa GN-vuokaa, paistoaika pitenee.
Sinappisilakat
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske