Resepti
Ainekset
1 | kpl | Vuokia GN 1/1-40 mm |
2 | kg | Apetit Silakkarullia GN-mitoitus, pakaste |
0,2 | kg | Apetit Sipulikuutioita, pakaste |
0,02 | kg | Tilliä, pakaste |
0,02 | kg | Ruohosipulia, pakaste |
0,8 | l | Kasvirasvasekoitetta |
0,2 | kg | Sinappia, mietoa |
0,002 | kg | Mustapippuria, rouhe |
0,022 | kg | Suolaa |
0,02 | l | Sitruunamehua |
0,002 | kg | Kurkumaa |
0,006 | kg | Sokeria |
Valmistusohjeet
- Sulata silakkarullat yli yön kylmässä. Valuta neste pois ja siirrä pohjalevyn avulla voideltuun GN 1/1-40 mm vuokaan. Painele rullat irti toisistaan. Lisää päälle sipulikuutiot ruohosipuli ja tilli.
-
Sekoita keskenään kulhossa kasvirasvasekoite, sinappi ja mausteet.
Sinappien makeus vaihtelee, jos haluat makeutta nesteeseen, lisää hiukan sokeria.
Kaada neste silakkarullien päälle. Kypsennä yhdistelmäaistaen 165 asteessa n. 25 minuuttia, kosteus 40-50 %, jos se on säädettävissä. Kypsennä, kunnes silakkarullat ovat kypsiä ja saaneet kauniin värin. Jos käytät korkeampaa GN-vuokaa, paistoaika pitenee.
Paistoaika riippuu myös tuotteiden lähtölämpötilasta. Tarkkaile paistoa ensimmäisellä valmistuskerralla.
Lisää pinnalle hienonnettua tilliä ennen tarjoilua. Sinappisilakat sopivat jäähdytettyinä hyvin myös buffetpöytään.
Sinappina testauksessa käytetty Auran Väkevää sinappia.
![Sinappisilakat](https://s3.eu-central-1.amazonaws.com/prod.apetit.fi/sk-recipe-images/apetitsilakkarullatannoshires.jpg)
Saanto | |
Annosmäärä | kpl |
Annoskoko | g |
Laske |