Resepti
Ainekset
Vuokia GN 1/1-40 mm | ||
2 | kg | Apetit Silakkarullia GN-mitoitus, pakaste |
0,2 | kg | Apetit Sipulikuutioita, pakaste |
0,02 | kg | Tilli pakaste |
0,02 | kg | Ruohosipuli kuivattu |
0,8 | kg | Kasvirasvasekoitetta |
0,2 | kg | Sinappi mieto |
0,002 | kg | Mustapippuria, rouhe |
0,022 | kg | Suolaa |
0,02 | kg | Sitruunamehu |
0,002 | kg | 4160580 Kurkumajauhe |
0,006 | kg | Sokeria |
Valmistusohjeet
- Sulata silakkarullat yli yön kylmässä. Valuta neste pois ja siirrä pohjalevyn avulla voideltuun GN 1/1-40 mm vuokaan. Painele rullat irti toisistaan. Lisää päälle sipulikuutiot ruohosipuli ja tilli.
- Sekoita keskenään kulhossa kasvirasvasekoite, sinappi ja mausteet. Sinappien makeus vaihtelee, jos haluat makeutta nesteeseen, lisää hiukan sokeria. Kaada neste silakkarullien päälle. Kypsennä yhdistelmäaistaen 165 asteessa n. 25 minuuttia, kosteus 40-50 %, jos se on säädettävissä. Kypsennä, kunnes silakkarullat ovat kypsiä ja saaneet kauniin värin. Jos käytät korkeampaa GN-vuokaa, paistoaika pitenee.
Saanto | |
Annosmäärä | kpl |
Annoskoko | g |
Laske |