Resepti

Soseutettu kesäkeitto ja pekonichips

Ainekset

0,05 kg Apetit Kotimainen Rypsiöljyä
0,3 kg Apetit Sipulikuutioita, pakaste
2,5 kg Kasvislientä
1,5 kg Apetit Sadonkorjuukasviksia, pakaste
0,3 kg Peruna kuutio
0,6 kg Ruokakerma 15 % laktoositon
0,02 kg Valkosipulia
0,01 kg Suolaa
0,015 kg Sokeria
0,2 kg Apetit Kotimaisia Herneitä, pakaste
1,6 kg Englannin Pekoniviipaleita, Atria

Valmistusohjeet

  1. Kuumenna herneet yhdistelmätoiminnolla 150°C, kosteus 50% noin 7-8 minuuttia. Jäähdytä.
  2. Laita rypsiöljy kattilaan ja kuumenna. Lisää sipuli kattilaan ja kuullota öljyssä. Lisää kasvisliemi ja loput kasvikset kattilaan, keitä 30 minuuttia. Soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi. Lisää ruokakerma, valkosipuli ja mausteet. Kiehauta ja tarkasta maku.
  3. Paista yhdistelmäuunissa 170°C noin 15 minuuttia, jotta pekonit muuttuvat ruskeiksi ja rapeiksi. Jäähdytä pekoni ja leikkaa suikaleiksi tai riko chipseiksi. Lisää herneet ja pekonipalat keiton pinnalle.
Soseutettu kesäkeitto ja pekonichips
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske