Resepti

Soseutettu kesäkeitto ja pekonichips

Ainekset

0,05 l Mildola Rypsiöljyä
0,3 kg Apetit Sipulikuutioita, pakaste
2,5 l Kasvislientä
1,5 kg Apetit Sadonkorjuukasviksia, pakaste
0,3 kg Perunakuutioita, tuore
0,15 kg Apetit Kotimaista Hienonnettua pinaattia paloina
0,6 l Ruokakermaa, laktoositon 15%
0,02 kg Valkosipulia
0,01 kg Suolaa
0,015 kg Sokeria
0,2 kg Apetit Kotimaisia Herneitä, pakaste
1,6 kg Englannin Pekoniviipaleita, Atria

Valmistusohjeet

  1. Laita rypsiöljy kattilaan ja kuumenna. Lisää sipuli kattilaan ja kuullota öljyssä. Lisää kasvisliemi ja loput kasvikset kattilaan, keitä 30 minuuttia. Soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi. Lisää ruokakerma, valkosipuli ja mausteet. Kiehauta ja tarkista maku/rakenne. Lado pekoniviipaleet paistopellille vierekkäin. Paista yhdistelmäuunissa 170 asteessa 15 minuuttia, jotta pekonit muuttuvat ruskeiksi ja rapeiksi. Jäähdytä pekoni ja leikkaa suikaleiksi tai riko chipseiksi. Sulata herneet ja lisää ne pekonipalojen kanssa keiton pinnalle.
Soseutettu kesäkeitto ja pekonichips
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske