Resepti

Talvipäivän jauhelihakeitto

Ainekset

6 kg Jauhelihaa, vähärasvainen
0,13 l Mildola Rypsiöljyä
1 kg Apetit Sipulikuutioita, pakaste
12 l Vettä
0,25 kg Lihaliemijauhetta
1 kg Pizzakastiketta
0,8 kg Paistikastiketiivistettä
5 kg Apetit Keittojuures Maxia, pakaste
7 kg Kuutioperunoita 20 mm, kypsä vakuumi
Suolaa
1,5 kg Pippurituorejuustoa
Persiljaa, tuore, hienonnettu

Valmistusohjeet

  1. Ruskista jauheliha uunissa.
  2. Kuullota sipuli öljyssä padassa. Lisää pataan vesi, liemijauhe, tomaattikastike, paistikastiketiiviste ja Keittojuures Maxi. Nosta kiehumapisteeseen.
  3. Lisää ruskistettu jauheliha ja kuutioperunat. Anna keiton hautua. Lisää tuorejuusto. Tarkista maku. Mausta tarvittaessa suolalla.
  4. Lisää hienonnettu persilja ennen tarjoilua.
Talvipäivän jauhelihakeitto
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske