Resepti
Ainekset
| 6 | kg | Jauhelihaa, vähärasvainen |
| 0,13 | kg | Apetit Kotimainen Rypsiöljyä |
| 1 | kg | Apetit Sipulikuutioita, pakaste |
| 12 | kg | Vettä |
| 0,25 | kg | Lihaliemijauhe |
| 1 | kg | Pizzakastike |
| 0,8 | kg | Paistikastiketiivistettä |
| 5 | kg | Apetit Keittojuures Maxia, pakaste |
| 7 | kg | Kuutioperunoita 20 mm, kypsä vakuumi |
| Suolaa | ||
| 1,5 | kg | Pippurituorejuustoa |
| Persilja hienonnettu |
Valmistusohjeet
- Ruskista jauheliha uunissa.
- Kuullota sipuli öljyssä padassa. Lisää pataan vesi, liemijauhe, tomaattikastike, paistikastiketiiviste ja Keittojuures Maxi. Nosta kiehumapisteeseen.
- Lisää ruskistettu jauheliha ja kuutioperunat. Anna keiton hautua. Lisää tuorejuusto. Tarkista maku. Mausta tarvittaessa suolalla.
- Lisää hienonnettu persilja ennen tarjoilua.
| Saanto | |
| Annosmäärä | kpl |
| Annoskoko | g |
| Laske |
Jaa
Facebook
LinkedIn
Sähköposti