Resepti
Ainekset
6 | kg | Jauhelihaa, vähärasvainen |
0,13 | kg | Apetit Kotimainen Rypsiöljyä |
1 | kg | Apetit Sipulikuutioita, pakaste |
12 | kg | Vettä |
0,25 | kg | Lihaliemijauhe |
1 | kg | Pizzakastike |
0,8 | kg | Paistikastiketiivistettä |
5 | kg | Apetit Keittojuures Maxia, pakaste |
7 | kg | Kuutioperunoita 20 mm, kypsä vakuumi |
Suolaa | ||
1,5 | kg | Pippurituorejuustoa |
Persilja hienonnettu |
Valmistusohjeet
- Ruskista jauheliha uunissa.
- Kuullota sipuli öljyssä padassa. Lisää pataan vesi, liemijauhe, tomaattikastike, paistikastiketiiviste ja Keittojuures Maxi. Nosta kiehumapisteeseen.
- Lisää ruskistettu jauheliha ja kuutioperunat. Anna keiton hautua. Lisää tuorejuusto. Tarkista maku. Mausta tarvittaessa suolalla.
- Lisää hienonnettu persilja ennen tarjoilua.
Saanto | |
Annosmäärä | kpl |
Annoskoko | g |
Laske |