Resepti
Ainekset
| 0,4 | kg | Tom Yam-tahna |
| 0,05 | kg | Chilipaprika punainen |
| 4 | kg | Kanaliemi |
| 0,8 | kg | Kookosmaito |
| 0,06 | kg | Sokeri ruokokide |
| 0,008 | kg | Kaffir Limen lehtiä |
| 0,4 | kg | Herkkusieni lohko |
| 2 | kg | Apetit Suomiwok-kasviksia |
| 0,4 | kg | Riisinuudeli |
| 0,2 | kg | Limemehu tuorepuristettu |
| 0,008 | kg | Suolaa |
| 0,4 | kg | Idut |
| 0,09 | kg | Korianteria, tuore |
| VINKKI | ||
|---|---|---|
Valmistusohjeet
- Kuullota tom yum -tahnaa ja hienonnettua chiliä hetki öljytyssä kattilassa. Kaada päälle kanaliemi, kookosmaito, ruokosokeri ja kaffir-limen lehdet ja kiehauta. Lisää herkkusienet, suomiwok, riisinuudelit ja kiehauta niin että nuudelit ja kasvikset kypsyvät, noin 3 minuuttia. Mausta limemehulla ja suolalla. Koristele annokset iduilla ja korianterilla sekä chilisiivuilla.
- VINKKI: Pidä vain liemi kuumana ja lisää kasvikset sekä riisinuudelit vasta tilattuun annokseen ja vältyt hävikiltä.
| Saanto | |
| Annosmäärä | kpl |
| Annoskoko | g |
| Laske |
Jaa
Facebook
LinkedIn
Sähköposti