Resepti
Ainekset
0,4 | kg | Tom Yam-tahna |
0,05 | kg | Chilipaprika punainen |
4 | kg | Kanaliemi |
0,8 | kg | Kookosmaito |
0,06 | kg | Sokeri ruokokide |
0,008 | kg | Kaffir Limen lehtiä |
0,4 | kg | Herkkusieni lohko |
2 | kg | Apetit Suomiwok-kasviksia |
0,4 | kg | Riisinuudeli |
0,2 | kg | Limemehu tuorepuristettu |
0,008 | kg | Suolaa |
0,4 | kg | Idut |
0,09 | kg | Korianteria, tuore |
VINKKI |
---|
Valmistusohjeet
- Kuullota tom yum -tahnaa ja hienonnettua chiliä hetki öljytyssä kattilassa. Kaada päälle kanaliemi, kookosmaito, ruokosokeri ja kaffir-limen lehdet ja kiehauta. Lisää herkkusienet, suomiwok, riisinuudelit ja kiehauta niin että nuudelit ja kasvikset kypsyvät, noin 3 minuuttia. Mausta limemehulla ja suolalla. Koristele annokset iduilla ja korianterilla sekä chilisiivuilla.
- VINKKI: Pidä vain liemi kuumana ja lisää kasvikset sekä riisinuudelit vasta tilattuun annokseen ja vältyt hävikiltä.
Saanto | |
Annosmäärä | kpl |
Annoskoko | g |
Laske |