Resepti

Tom yum -keitto suomiwokista

Ainekset

0,4 kg Tom Yam-tahna
0,05 kg Chilipaprika punainen
4 kg Kanaliemi
0,8 kg Kookosmaito
0,06 kg Sokeri ruokokide
0,008 kg Kaffir Limen lehtiä
0,4 kg Herkkusieni lohko
2 kg Apetit Suomiwok-kasviksia
0,4 kg Riisinuudeli
0,2 kg Limemehu tuorepuristettu
0,008 kg Suolaa
0,4 kg Idut
0,09 kg Korianteria, tuore
VINKKI

Valmistusohjeet

  1. Kuullota tom yum -tahnaa ja hienonnettua chiliä hetki öljytyssä kattilassa. Kaada päälle kanaliemi, kookosmaito, ruokosokeri ja kaffir-limen lehdet ja kiehauta. Lisää herkkusienet, suomiwok, riisinuudelit ja kiehauta niin että nuudelit ja kasvikset kypsyvät, noin 3 minuuttia. Mausta limemehulla ja suolalla. Koristele annokset iduilla ja korianterilla sekä chilisiivuilla.
  2. VINKKI: Pidä vain liemi kuumana ja lisää kasvikset sekä riisinuudelit vasta tilattuun annokseen ja vältyt hävikiltä.
Tom yum -keitto suomiwokista
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske