Resepti
Ainekset
0,4 | kg | Tom yum tahnaa |
0,05 | kg | Chilejä, punainen, tuore |
4 | l | Kanalientä |
0,8 | l | Kookosmaitoa |
0,06 | kg | Ruokosokeria |
0,008 | kg | Kaffir Limen lehtiä |
0,4 | kg | Herkkusienilohkoja |
2 | kg | Apetit Suomiwok-kasviksia |
0,4 | kg | Riisinuudelia |
0,2 | l | Limemehua, tuorepuristettua |
0,008 | kg | Suolaa |
0,4 | kg | Ituja |
0,09 | kg | Korianteria, tuore |
0,05 | kg | Chilejä, punainen, tuore |
VINKKI |
Valmistusohjeet
- Kuullota tom yum -tahnaa ja hienonnettua chiliä hetki öljytyssä kattilassa. Kaada päälle kanaliemi, kookosmaito, ruokosokeri ja kaffir-limen lehdet ja kiehauta. Lisää herkkusienet, suomiwok, riisinuudelit ja kiehauta niin että nuudelit ja kasvikset kypsyvät, noin 3 minuuttia. Mausta limemehulla ja suolalla. Koristele annokset iduilla ja korianterilla sekä chilisiivuilla.
- VINKKI: Pidä vain liemi kuumana ja lisää kasvikset sekä riisinuudelit vasta tilattuun annokseen ja vältyt hävikiltä.
Saanto | |
Annosmäärä | kpl |
Annoskoko | g |
Laske |