Resepti
Ainekset
0,1 | l | Mildola Rypsiöljyä |
1 | kg | Apetit Sipulikuutioita, pakaste |
0,05 | kg | Currya |
0,05 | kg | Valkosipulia |
7 | l | Vettä |
0,75 | kg | Vaaleaa Kastiketiivistettä |
1 | kg | Tomaattipyreetä |
0,6 | kg | Chilikastiketta |
0,1 | kg | Kanaliemijauhetta |
2 | kg | Apetit Kotimaiset Pienet Juureskuutioita, pakaste |
0,02 | kg | Oreganoa, kuivattu |
0,8 | kg | Maustamatonta tuorejuustoa |
7 | kg | Broilerinfilesuikaleita, marinoitu, Sousvide |
Valmistusohjeet
- Freesaa sipuli padan pohjalla öljyssä, lisää curry ja valkosipulimurska.
-
Lisää vesi, kastiketiiviste, tomaattipyre, chilikastike, kanaliemijauhe, juureskuutiot ja oregano. Anna hautua.
Lisää tuorejuusto, kun kastike on tasaista, lisää kypsät broilerisuikaleet. Kuumenna. Älä sekoita voimakkaasti, ettei broilerisuikaleet hajoa.
Hauduta hetken. Tarkista maku.
Tarjoa lisäkkeenä kolmen viljan helmi-lisäkettä ta riisiä.
Saanto | |
Annosmäärä | kpl |
Annoskoko | g |
Laske |