Resepti
Ainekset
0,02 | l | Mildola Rypsiöljyä |
0,17 | kg | Apetit Sipulikuutioita, pakaste |
0,4 | kg | Apetit Keittojuures Maxia, pakaste |
0,12 | kg | Tomaattipyreetä |
0,6 | kg | Tomaattimurskaa |
0,17 | kg | Herkkusieniviipaleita |
0,7 | kg | Kypsennettyä soijarouhetta (Torino) |
0,04 | kg | Kasvisliemijauhetta, suolaa vähennetty |
0,002 | kg | Pippurisekoitusta |
0,025 | l | Soijakastiketta |
0,014 | kg | Hunajaa |
0,001 | kg | Oreganoa, kuivattu |
0,17 | kg | Maustamatonta tuorejuustoa |
Valmistusohjeet
-
Freesaa sipulia öljyssä kattilassa. Lisää keittojuurekset ja anna niiden kuullottua hetken, lisää tomaattipyre ja -murska, viipaloidut herkkusienet ja kypsä soijarouhe. Hauduta, kunnes kasvikset ovat pehmeitä. Lisää tarvittaessa hiukan vettä.
Mausta kasvisliemijauheella, pippurisekoituksella, soijakastikkeella, hunajalla ja oreganolla.
Lisää tuorejuusto, sekoita ja anna hautua vielä hetken. Tarkista maku.
Tarjoa uuniperunan, kesäkurpitsan tai paprikan täytteenä tai kastikkeena pastalle..
![Tomaattinen kasviskastike uuniperunalle](https://s3.eu-central-1.amazonaws.com/prod.apetit.fi/sk-recipe-images/ravintolan_uuniperuna_kokonainen.jpg)
Saanto | |
Annosmäärä | kpl |
Annoskoko | g |
Laske |