Resepti
Ainekset
0,3 | kg | Apetit Kotimainen Rypsiöljyä |
6,3 | kg | Apetit Pomodoro Rosso kasvissekoitus, pakaste |
0,47 | kg | Tomaattipyreetä |
4,7 | kg | Tomaatti paseerattu |
12,5 | kg | Kasvislientä |
0,006 | kg | Mustapippuria, rouhe |
0,05 | kg | Suolaa |
0,065 | kg | Sokeria |
4 | kg | Apetit Verdekasviksia, pakaste |
0,03 | kg | Persilja hienonnettu |
Valmistusohjeet
- Mittaa Rypsiöljy pataan, lisää Pomodoro Rosso ja hauduta, kunnes neste alkaa irrota. Lisää tomaattipyree ja paseerattu tomaatti, sekoita tasaiseksi. Lisää kasvisliemi (vesi ja liemijauhe) ja mausteet. Keitä hiljalleen n. 20 minuuttia. Vähennä lämpöä ja soseuta keittopohja sauvasekoittimella tasaiseksi.
- Lisää Verdekasvikset keittopohjaan, nosta kiehumapisteeseen ja hauduta 5-10 minuuttia. Lisaa persiljasilppu lopuksi ennen tarjoilua.
Saanto | |
Annosmäärä | kpl |
Annoskoko | g |
Laske |