Resepti
Ainekset
0,3 | l | Mildola Rypsiöljyä |
6,3 | kg | Apetit Pomodoro Rosso sekoitusta, pakaste |
0,47 | kg | Tomaattipyreetä |
4,7 | kg | Paseerattua tomaattia |
12,5 | l | Kasvislientä |
0,006 | kg | Mustapippuria, rouhe |
0,05 | kg | Suolaa |
0,065 | kg | Sokeria |
4 | kg | Apetit Verdekasviksia, pakaste |
0,03 | kg | Persiljaa, tuore, hienonnettu |
Valmistusohjeet
- Mittaa Rypsiöljy pataan, lisää Pomodoro Rosso ja hauduta, kunnes neste alkaa irrota. Lisää tomaattipyree ja paseerattu tomaatti, sekoita tasaiseksi. Lisää kasvisliemi (vesi ja liemijauhe) ja mausteet. Keitä hiljalleen n. 20 minuuttia. Vähennä lämpöä ja soseuta keittopohja sauvasekoittimella tasaiseksi.
- Lisää Verdekasvikset keittopohjaan, nosta kiehumapisteeseen ja hauduta 5-10 minuuttia. Lisaa persiljasilppu lopuksi ennen tarjoilua.
Saanto | |
Annosmäärä | kpl |
Annoskoko | g |
Laske |