Resepti
Ainekset
2 | kg | Apetit Silakkarullia GN-mitoitus, pakaste |
Suolaa | ||
Valkopippuria | ||
0,05 | kg | Laktoositonta 70 -margariinia |
0,2 | kg | Apetit Sipulikuutioita, pakaste |
0,2 | kg | Tomaattipyreetä |
0,15 | kg | Kalaliemi |
0,15 | kg | Etikka |
0,04 | kg | Sokeria |
0,02 | kg | Sinappi mieto |
0,04 | kg | Tilliä, tuore |
Valmistusohjeet
- Sulata silakkarullat yli yön kylmässä. Valuta neste pois ja siirrä rullat voideltuun GN-vuokaan. Painele rullat irti toisistaan, mausta suolalla ja pippurilla.
- Freesaa sipuli margariinissa, lisää joukkoon tomaattipyre, kiehauta. Lisää kalaliemi ja loput mausteet. Anna kiehua 10 minuuttia ja kaada kastike rullien päälle. Lisää pinnalle hienonnettu tilli, kiertoilmapaista 175 asteessa n. 15 minuuttia. Tarjoa jäähdytettyinä.
Saanto | |
Annosmäärä | kpl |
Annoskoko | g |
Laske |