Resepti

Tomaattiset silakkarullat

Ainekset

2 kg Apetit Silakkarullia GN-mitoitus, pakaste
Suolaa
Valkopippuria
0,05 kg Laktoositonta 70 -margariinia
0,2 kg Apetit Sipulikuutioita, pakaste
0,2 kg Tomaattipyreetä
0,15 kg Kalaliemi
0,15 kg Etikka
0,04 kg Sokeria
0,02 kg Sinappi mieto
0,04 kg Tilliä, tuore

Valmistusohjeet

  1. Sulata silakkarullat yli yön kylmässä. Valuta neste pois ja siirrä rullat voideltuun GN-vuokaan. Painele rullat irti toisistaan, mausta suolalla ja pippurilla.
  2. Freesaa sipuli margariinissa, lisää joukkoon tomaattipyre, kiehauta. Lisää kalaliemi ja loput mausteet. Anna kiehua 10 minuuttia ja kaada kastike rullien päälle. Lisää pinnalle hienonnettu tilli, kiertoilmapaista 175 asteessa n. 15 minuuttia. Tarjoa jäähdytettyinä.
Tomaattiset silakkarullat
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske