Resepti
Ainekset
1 | kpl | Vuokia GN 1/1-65 mm |
1,3 | kg | HK sydämellinen uunimakkara |
Kastike: | ||
---|---|---|
1 | l | Vettä |
0,02 | kg | Valkosipulimurskaa |
0,02 | kg | Kanaliemijauhetta, suolaa vähennetty |
0,006 | kg | Mustapippuria, rouhe |
0,12 | kg | Maustamatonta tuorejuustoa |
0,03 | kg | Basilika, pakaste |
0,9 | kg | Apetit Verdekasviksia, pakaste |
Suuruste: | ||
0,12 | l | Vettä |
0,06 | kg | Maissitärkkelystä |
1,7 | kg | Apetit Perunamuusia, pakaste |
0,3 | l | Kevytmaitoa |
VINKKI |
Valmistusohjeet
-
Lado uunimakkarat GN 1/1- 65 mm vuokaan.
Kastike: Mittaa pataan vesi, valkosipuli, liemijauhe sekä mustapippuri ja kuumenna kiehuvaksi. Lisää tuorejuusto, basilika sekä kasvikset ja kuumenna.
Sekoita suurus ja lisää kastikkeen joukkoon koko ajan sekoittaen.
Annostele kastike makkaroiden päälle ja kypsennä yhdistelmätoiminnolla 150 asteessa, kosteus 40 % noin 25 minuuttia, kunnes sisälämpötila on vähintään 75 astetta ja pinta on kauniisti ruskistunut. -
Kaada perunamuusi kohmeisena GN 1/1-65 mm vuokaan, lisää neste.
Nosta vuoka valmiiksi höyrystettyyn uuniin. Höyrykeitä 100 asteessa n. 25-30 minuuttia ilman kantta. Sekoita.
Painekeittoaika (0,5 bar) n. 20 min.
- Perunamuusin ja nesteen voi mitata vuokiin kylmiöön jo edellisenä päivänä.
Saanto | |
Annosmäärä | kpl |
Annoskoko | g |
Laske |