Resepti

Vegebolognese

Ainekset

0,05 l Mildola Rypsiöljyä
0,75 kg Apetit Sipulikuutioita, pakaste
1 l Vettä
0,12 kg Vaaleaa Kastiketiivistettä
0,2 kg Tomaattipyreetä
1,2 kg Tomaattimurskaa
0,075 kg Kasvisliemijauhetta, suolaa vähennetty
0,02 kg Sokeria
0,01 kg Suolaa
0,004 kg Oreganoa, kuivattu
1,8 kg Kypsennettyä soijarouhetta (Torino)
1,2 kg Apetit Vegemix kasvissekoitusta, pakaste

Valmistusohjeet

  1. Hauduta sipulia öljyssä padassa hetken.
  2. Lisää vesi, kastiketiiviste, tomaattimurska ja -pyre, kasvisliemijauhe, sokeri, suola ja yrtit. Hauduta kastikepohja maukkaaksi.
  3. Lisää kypsä soijarouhe murustettuna sekä kasvissekoitus kastikepohjaan. Hauduta n. 10 minuuttia, sekoita. Soijapalat sulavat kastikkeessa tasaiseksi. Anna vielä hautua hetken. Tarkista maku. Mausta tarvittaessa lisää.

    Tarjoa pastan kera. Tarjoa lisäksi pestokastiketta ja parmesanraastetta.



Vegebolognese
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske