Resepti
Ainekset
Kastike: | ||
---|---|---|
0,05 | kg | Cashewpähkinä |
0,1 | kg | 4100300 Valkoviinietikka |
0,06 | kg | Kalakastiketta |
0,005 | kg | Inkivääri jauhettu |
0,15 | kg | Seesamiöljy |
0,02 | kg | Seesamin siemen musta |
0,02 | kg | Valkosipulimurskaa |
0,01 | kg | Suolaa |
1,5 | kg | Apetit Suomiwok-kasviksia |
Vuokia GN 1/1-65 mm | ||
1 | kg | Vettä |
0,25 | kg | Riisinuudeli |
0,04 | kg | Korianteria, tuore |
Koristeeksi: | ||
0,04 | kg | Kevätsipuli |
0,04 | kg | Chilipaprika punainen |
Valmistusohjeet
- Valmista kastike rouhimalla pähkinät karkeaksi muruksi ja sekoita kaikki aineet keskenään.
- Kaada jäiset kasvikset GN-vuokaan ja lisää kastike. Paahda kasviksia marinadissa 180 asteessa 5-7 minuuttia. Jäähdytä.
- Kiehauta kattilassa vesi ja sammuta liesi. Lisää nuudelit kuuman veden joukkoon ja anna hautua 4 minuuttia. Siivilöi ja jäähdytä nuudelit. Leikkaa korianteri ja sekoita salaatin kaikki aineet keskenään, anna maustua noin 30 minuuttia.
- Koristele viipaloidulla kevätsipulilla ja chilillä.
Saanto | |
Annosmäärä | kpl |
Annoskoko | g |
Laske |