Resepti

Vietnamilainen riisinuudelisalaatti

Ainekset

Kastike:
0,05 kg Cashew -pähkinöitä
0,1 l Valkoviinietikkaa
0,06 l Kalakastiketta
0,005 kg Inkivääriä, jauhe
0,15 l Seesamiöljyä
0,02 kg Seesaminsiemeniä, mustia
0,02 kg Valkosipulimurskaa
0,01 kg Suolaa
1,5 kg Apetit Suomiwok-kasviksia
1 kpl Vuokia GN 1/1-65 mm
1 l Vettä
0,25 kg Riisinuudelia
0,04 kg Korianteria, tuore
Koristeeksi:
0,04 kg Kevätsipulia, tuore
0,04 kg Chilejä, punainen, tuore

Valmistusohjeet

  1. Valmista kastike rouhimalla pähkinät karkeaksi muruksi ja sekoita kaikki aineet keskenään.
  2. Kaada jäiset kasvikset GN-vuokaan ja lisää kastike. Paahda kasviksia marinadissa 180 asteessa 5-7 minuuttia. Jäähdytä.
  3. Kiehauta kattilassa vesi ja sammuta liesi. Lisää nuudelit kuuman veden joukkoon ja anna hautua 4 minuuttia. Siivilöi ja jäähdytä nuudelit. Leikkaa korianteri ja sekoita salaatin kaikki aineet keskenään, anna maustua noin 30 minuuttia.
  4. Koristele viipaloidulla kevätsipulilla ja chilillä.
Vietnamilainen riisinuudelisalaatti
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske

Reseptin tuotteet