Resepti
Ainekset
| Kastike: | ||
|---|---|---|
| 0,05 | kg | Cashewpähkinä |
| 0,1 | kg | 4100300 Valkoviinietikka |
| 0,06 | kg | Kalakastiketta |
| 0,005 | kg | Inkivääri jauhettu |
| 0,15 | kg | Seesamiöljy |
| 0,02 | kg | Seesamin siemen musta |
| 0,02 | kg | Valkosipulimurskaa |
| 0,01 | kg | Suolaa |
| 1,5 | kg | Apetit Suomiwok-kasviksia |
| Vuokia GN 1/1-65 mm | ||
| 1 | kg | Vettä |
| 0,25 | kg | Riisinuudeli |
| 0,04 | kg | Korianteria, tuore |
| Koristeeksi: | ||
| 0,04 | kg | Kevätsipuli |
| 0,04 | kg | Chilipaprika punainen |
Valmistusohjeet
- Valmista kastike rouhimalla pähkinät karkeaksi muruksi ja sekoita kaikki aineet keskenään.
- Kaada jäiset kasvikset GN-vuokaan ja lisää kastike. Paahda kasviksia marinadissa 180 asteessa 5-7 minuuttia. Jäähdytä.
- Kiehauta kattilassa vesi ja sammuta liesi. Lisää nuudelit kuuman veden joukkoon ja anna hautua 4 minuuttia. Siivilöi ja jäähdytä nuudelit. Leikkaa korianteri ja sekoita salaatin kaikki aineet keskenään, anna maustua noin 30 minuuttia.
- Koristele viipaloidulla kevätsipulilla ja chilillä.
| Saanto | |
| Annosmäärä | kpl |
| Annoskoko | g |
| Laske |
Jaa
Facebook
LinkedIn
Sähköposti