Resepti
Ainekset
Kastike: | ||
---|---|---|
0,05 | kg | Cashew -pähkinöitä |
0,1 | l | Valkoviinietikkaa |
0,06 | l | Kalakastiketta |
0,005 | kg | Inkivääriä, jauhe |
0,15 | l | Seesamiöljyä |
0,02 | kg | Seesaminsiemeniä, mustia |
0,02 | kg | Valkosipulimurskaa |
0,01 | kg | Suolaa |
1,5 | kg | Apetit Suomiwok-kasviksia |
1 | kpl | Vuokia GN 1/1-65 mm |
1 | l | Vettä |
0,25 | kg | Riisinuudelia |
0,04 | kg | Korianteria, tuore |
Koristeeksi: | ||
0,04 | kg | Kevätsipulia, tuore |
0,04 | kg | Chilejä, punainen, tuore |
Valmistusohjeet
- Valmista kastike rouhimalla pähkinät karkeaksi muruksi ja sekoita kaikki aineet keskenään.
- Kaada jäiset kasvikset GN-vuokaan ja lisää kastike. Paahda kasviksia marinadissa 180 asteessa 5-7 minuuttia. Jäähdytä.
- Kiehauta kattilassa vesi ja sammuta liesi. Lisää nuudelit kuuman veden joukkoon ja anna hautua 4 minuuttia. Siivilöi ja jäähdytä nuudelit. Leikkaa korianteri ja sekoita salaatin kaikki aineet keskenään, anna maustua noin 30 minuuttia.
- Koristele viipaloidulla kevätsipulilla ja chilillä.
Saanto | |
Annosmäärä | kpl |
Annoskoko | g |
Laske |