Resepti
Ainekset
2,5 | kg | Turkkilaista jogurttia, laktoositon |
1 | kg | Kermaviili laktoositon |
0,125 | kg | Ruohosipuli kuivattu |
0,02 | kg | Suolaa |
0,075 | kg | Sokeria |
0,003 | kg | Mustapippuria, rouhe |
0,07 | kg | Tärkkelys kylmälisakeutuva |
0,5 | kg | Kurkku tuore |
Valmistusohjeet
- Kuumenna Pinaattipalat yhdistelmäuunissa 150 asteessa n. 14 minuuttia, kosteus 40 %. Jäähdytä pinaatti jäähdytyskaapissa. Sekoita jogurtti, kermaviili, hienonnettu ruohosipuli tai kevätsipuli ja mausteet keskenään. Lisää joukkoon jäähdytetty pinaatti. Tarkista maku. Kermaviilit ovat erilaisia sakeudeltaan, jos kastike on löysää, voit lisätä kylmäsakeutuvaa tärkkelystä ja saat kastikkeesta helposti sakeamman. Lisää tärkkelys vähitellen samalla sekoittaen. Lisää kurkkukuutiot. Jätä osa kurkkukuutioista koristeeksi pinnalle.
Saanto | |
Annosmäärä | kpl |
Annoskoko | g |
Laske |