Resepti

Appelsiini-Porkkanavispipuuro

Ainekset

11 l Vettä
4 kg Apetit Kotimaista Porkkanasosetta paloina
1,6 kg Tummia Mannasuurimoita
1,8 kg Sokeria
2 l Appelsiinimehutiivistettä 300%
0,3 l Sitruunamehua
0,1 kg Vaniljasokeria

Valmistusohjeet

  1. Kiehauta vesi ja Porkkanasosepalat. Lisää Mannasuurimot koko ajan sekoittaen. Hauduta kypsäksi 10-15 minuuttia. Sekoita muutaman kerran kypsennyksen aikana. Katkaise lämpö.
  2. Lisää joukkoon sokeri, appelsiinimehutiiviste, sitruunamehu ja vaniljasokeri.

    Vatkaa puuro kuohkeaksi ja annostele.
Appelsiini-Porkkanavispipuuro
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske