Resepti
Ainekset
| 1 | kg | Tummaa Minispagettia (Torino) |
| 0,05 | kg | Apetit Kotimainen Rypsiöljyä |
| 1,5 | kg | Apetit Aurinkokasviksia,pakaste |
| 1,75 | kg | Vettä |
Valmistusohjeet
- Mittaa pasta ja rypsiöljy GN 1/1-65 mm vuokaan. Lisää kasvissekoitus ja vesi juuri ennen uuniin vientiä, älä sekoita, kasvikset saavat jäädä pinnalle kerrokseksi. Kypsennä höyryssä 100 °C noin 18 minuuttia ja sekoita. (Vuoassa on vielä vettä, mutta se imeytyy lämpösäilytyksessä). Tarjoa lämpimänä lisäkkeenä.
| Saanto | |
| Annosmäärä | kpl |
| Annoskoko | g |
| Laske |
Jaa
Facebook
LinkedIn
Sähköposti