Resepti
Ainekset
1 | kg | Tummaa Minispagettia (Torino) |
0,05 | l | Mildola Rypsiöljyä |
1 | kg | Apetit Aurinkokasviksia, pakaste |
1,75 | l | Vettä |
Valmistusohjeet
- Mittaa pasta ja rypsiöljy GN 1/1-65 mm vuokaan. Höyrystä uuni valmiiksi. Lisää kasvissekoitus ja vesi juuri ennen uuniin vientiä, älä sekoita, kasvikset saavat jäädä pinnalle kerrokseksi. Höyrykeitä 100 asteessa 18 minuuttia. Sekoita. Vuoassa on vielä vettä, mutta se imeytyy lämpösäilytyksessä pian. Lisää pinnalle hienonnettua persiljaa. Tarjoa lämpimänä lisäkkeenä.
Saanto | |
Annosmäärä | kpl |
Annoskoko | g |
Laske |