Resepti
Ainekset
0,025 | kg | Apetit Kotimainen Rypsiöljyä |
1,2 | kg | Apetit Pomodoro Rosso kasvissekoitus, pakaste |
1,2 | kg | Vettä |
0,2 | kg | Paistikastiketiivistettä |
1,3 | kg | Pizzakastike |
0,06 | kg | Kasvisliemijauhe |
0,01 | kg | Sokeria |
0,003 | kg | Suolaa |
0,004 | kg | Pippurisekoitus |
0,002 | kg | Oregano kuivattu |
0,004 | kg | Basilika kuivattu |
1,7 | kg | Kypsää jauhelihaa, N0 |
Valmistusohjeet
- Hauduta kasvissekoitusta öljyssä padassa hetken.
- Lisää vesi, kastiketiiviste, pizzakastike, kasvisliemijauhe, sokeri, suola, pippurikseoitus ja yrtit. Hauduta kastikepohja maukkaaksi. Tarkista maku.
- Kuumenna jauheliha pakkauksen ohjeen mukaan höyryssä 90 asteessa n. 20 minuuttia. Lisää jauheliha kastikepohjaan. Nosta kastike kiehumapisteeseen. Hauduta hetken. Tarkista maku. Tarjoa pastan kastikkeena.
Saanto | |
Annosmäärä | kpl |
Annoskoko | g |
Laske |