Resepti

Bolognesekastike

Ainekset

0,025 kg Apetit Kotimainen Rypsiöljyä
1,2 kg Apetit Pomodoro Rosso kasvissekoitus, pakaste
1,2 kg Vettä
0,2 kg Paistikastiketiivistettä
1,3 kg Pizzakastike
0,06 kg Kasvisliemijauhe
0,01 kg Sokeria
0,003 kg Suolaa
0,004 kg Pippurisekoitus
0,002 kg Oregano kuivattu
0,004 kg Basilika kuivattu
1,7 kg Kypsää jauhelihaa, N0

Valmistusohjeet

  1. Hauduta kasvissekoitusta öljyssä padassa hetken.
  2. Lisää vesi, kastiketiiviste, pizzakastike, kasvisliemijauhe, sokeri, suola, pippurikseoitus ja yrtit. Hauduta kastikepohja maukkaaksi. Tarkista maku.
  3. Kuumenna jauheliha pakkauksen ohjeen mukaan höyryssä 90 asteessa n. 20 minuuttia. Lisää jauheliha kastikepohjaan. Nosta kastike kiehumapisteeseen. Hauduta hetken. Tarkista maku. Tarjoa pastan kastikkeena.
Bolognesekastike
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske