Resepti
Ainekset
0,025 | l | Mildola Rypsiöljyä |
1,2 | kg | Apetit Pomodoro Rosso sekoitusta, pakaste |
1,2 | l | Vettä |
0,2 | kg | Paistikastiketiivistettä |
1,3 | kg | Pizzakastiketta |
0,06 | kg | Kasvisliemijauhetta |
0,01 | kg | Sokeria |
0,003 | kg | Suolaa |
0,004 | kg | Pippurisekoitusta |
0,002 | kg | Oreganoa, kuivattu |
0,004 | kg | Basilikaa, kuivattu |
1,7 | kg | Kypsää jauhelihaa, N0 |
Valmistusohjeet
- Hauduta kasvissekoitusta öljyssä padassa hetken.
- Lisää vesi, kastiketiiviste, pizzakastike, kasvisliemijauhe, sokeri, suola, pippurikseoitus ja yrtit. Hauduta kastikepohja maukkaaksi. Tarkista maku.
-
Kuumenna jauheliha pakkauksen ohjeen mukaan höyryssä 90 asteessa n. 20 minuuttia.
Lisää jauheliha kastikepohjaan.
Nosta kastike kiehumapisteeseen. Hauduta hetken. Tarkista maku.
Tarjoa pastan kastikkeena.
Saanto | |
Annosmäärä | kpl |
Annoskoko | g |
Laske |