Resepti

Bolognesekastike

Ainekset

0,025 l Mildola Rypsiöljyä
1,2 kg Apetit Pomodoro Rosso sekoitusta, pakaste
1,2 l Vettä
0,2 kg Paistikastiketiivistettä
1,3 kg Pizzakastiketta
0,06 kg Kasvisliemijauhetta
0,01 kg Sokeria
0,003 kg Suolaa
0,004 kg Pippurisekoitusta
0,002 kg Oreganoa, kuivattu
0,004 kg Basilikaa, kuivattu
1,7 kg Kypsää jauhelihaa, N0

Valmistusohjeet

  1. Hauduta kasvissekoitusta öljyssä padassa hetken.
  2. Lisää vesi, kastiketiiviste, pizzakastike, kasvisliemijauhe, sokeri, suola, pippurikseoitus ja yrtit. Hauduta kastikepohja maukkaaksi. Tarkista maku.
  3. Kuumenna jauheliha pakkauksen ohjeen mukaan höyryssä 90 asteessa n. 20 minuuttia. Lisää jauheliha kastikepohjaan.

    Nosta kastike kiehumapisteeseen. Hauduta hetken. Tarkista maku.

    Tarjoa pastan kastikkeena.



Bolognesekastike
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske