Resepti
Ainekset
| 0,025 | kg | Apetit Kotimainen Rypsiöljyä |
| 1,2 | kg | Apetit Pomodoro Rosso kasvissekoitus, pakaste |
| 1,2 | kg | Vettä |
| 0,2 | kg | Paistikastiketiivistettä |
| 1,3 | kg | Pizzakastike |
| 0,06 | kg | Kasvisliemijauhe |
| 0,01 | kg | Sokeria |
| 0,003 | kg | Suolaa |
| 0,004 | kg | Pippurisekoitus |
| 0,002 | kg | Oregano kuivattu |
| 0,004 | kg | Basilika kuivattu |
| 1,7 | kg | Kypsää jauhelihaa, N0 |
Valmistusohjeet
- Hauduta kasvissekoitusta öljyssä padassa hetken.
- Lisää vesi, kastiketiiviste, pizzakastike, kasvisliemijauhe, sokeri, suola, pippurikseoitus ja yrtit. Hauduta kastikepohja maukkaaksi. Tarkista maku.
- Kuumenna jauheliha pakkauksen ohjeen mukaan höyryssä 90 asteessa n. 20 minuuttia. Lisää jauheliha kastikepohjaan. Nosta kastike kiehumapisteeseen. Hauduta hetken. Tarkista maku. Tarjoa pastan kastikkeena.
| Saanto | |
| Annosmäärä | kpl |
| Annoskoko | g |
| Laske |
Jaa
Facebook
LinkedIn
Sähköposti