Resepti
Ainekset
0,06 | kg | Apetit Kotimainen Rypsiöljyä |
0,001 | kg | 4160580 Kurkumajauhe |
0,01 | kg | Valkosipulimurskaa |
1,5 | kg | Apetit Suomiwok-kasviksia |
0,04 | kg | Tomaattipyreetä |
0,4 | kg | Tomaattimurskaa |
2 | kg | Vettä |
0,02 | kg | Kalaliemijauhe vähäsuol. |
0,04 | kg | Sitruunamehu |
0,001 | kg | Timjami |
0,001 | kg | Laakerinlehti |
0,002 | kg | Maustepippuri kokonainen |
0,02 | kg | Suolaa |
0,6 | kg | Kirjolohi kuutio |
0,8 | kg | Sei kuutio |
2 | kg | Kuutioperunoita16 mm, kypsä vakuumi |
Vuokia GN 1/2-150 mm |
Valmistusohjeet
- Freesaa öljyssä kurkuma, valkosipuli ja Kasvikset. Lisää tomaattipyree ja freesaa vielä hetki. Lisää tomaattimurska, vesi, liemijauhe, sitruunamehu ja mausteet. Kuumenna kiehuvaksi.
- Lisää kalakuutiot sekä perunat. Kypsennä noin 20 minuuttia, kunnes kalat ovat kypsiä.
- Esillelaittoastia: GN-vuoka 1/2-150 mm

Saanto | |
Annosmäärä | kpl |
Annoskoko | g |
Laske |