Resepti

Bouillabaisse

Ainekset

0,06 kg Apetit Kotimainen Rypsiöljyä
0,001 kg 4160580 Kurkumajauhe
0,01 kg Valkosipulimurskaa
1,5 kg Apetit Suomiwok-kasviksia
0,04 kg Tomaattipyreetä
0,4 kg Tomaattimurskaa
2 kg Vettä
0,02 kg Kalaliemijauhe vähäsuol.
0,04 kg Sitruunamehu
0,001 kg Timjami
0,001 kg Laakerinlehti
0,002 kg Maustepippuri kokonainen
0,02 kg Suolaa
0,6 kg Kirjolohi kuutio
0,8 kg Sei kuutio
2 kg Kuutioperunoita16 mm, kypsä vakuumi
Vuokia GN 1/2-150 mm

Valmistusohjeet

  1. Freesaa öljyssä kurkuma, valkosipuli ja Kasvikset. Lisää tomaattipyree ja freesaa vielä hetki. Lisää tomaattimurska, vesi, liemijauhe, sitruunamehu ja mausteet. Kuumenna kiehuvaksi.
  2. Lisää kalakuutiot sekä perunat. Kypsennä noin 20 minuuttia, kunnes kalat ovat kypsiä.
  3. Esillelaittoastia: GN-vuoka 1/2-150 mm
Bouillabaisse
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske