Resepti
Ainekset
| 11 | kg | Vettä |
| 0,3 | kg | Kanaliemijauhe vähäsuolainen |
| 0,05 | kg | Soijakastike |
| 0,6 | kg | Vaaleaa Kastiketiivistettä |
| 4 | kg | Apetit Pomodoro Rosso kasvissekoitus, pakaste |
| 9 | kg | Peruna suikale isot |
| 0,05 | kg | Suolaa |
| 0,08 | kg | Sokeria |
| 0,005 | kg | Oregano kuivattu |
| 4 | kg | Broilerifilesuikaleita, marinoimaton, Sousvide |
| 2,5 | kg | Kasvirasvasekoitetta |
Valmistusohjeet
- Mittaa vesi pataan. Lisää kanaliemijauhe ja soijakastike.
- Lisää kastiketiiviste paloiteltuina. Saosta keittopohja.
- Lisää kasvikset ja perunasuikaleet. Hauduta n. 10-15 minuuuttia.
- Mausta.
- Lisää kypsät broilerisuikaleet ja kasvirasvasekoite. Anna hautua hetken. Lisää pinnalle hienonnettua persiljaa. Resepti on Kouluruokailu 60 v. reseptikilpailun satoa. Sen on laatinut Vaasan ruokapalvelusta Elina Törmä ja Leila Välitalo.
| Saanto | |
| Annosmäärä | kpl |
| Annoskoko | g |
| Laske |
Jaa
Facebook
LinkedIn
Sähköposti