Resepti
Ainekset
2,1 | kg | Marinoituja broilerinpaistileikkeitä |
0,025 | l | Mildola Rypsiöljyä |
0,006 | kg | Currya |
0,3 | l | Vettä |
0,02 | kg | Kanaliemijauhetta, suolaa vähennetty |
0,01 | l | Soijakastiketta |
0,5 | l | Kasvirasvasekoitetta |
0,075 | kg | Vaaleaa Kastiketiivistettä |
0,36 | kg | Mangososetta |
0,012 | kg | Suolaa |
0,002 | kg | Pippurisekoitusta |
0,8 | kg | Apetit Isoja Kasvissuikaleita, pakaste |
Persiljaa, tuore, hienonnettu |
Valmistusohjeet
- Voitele GN 1/1-65 mm-vuoat vuokarasvalla. Lado broileripihvit hieman limittäin vuokiin. Pihvit kutistuvat kypsyessään. Kiertoilmapaista 175 asteessa 10-15 minuuttia.
- Kiehauta curry öljyssä padan pohjalla. Lisää vesi, kanaliemijauhe, soijakastike, kasvirasvasekoite ja kastiketiiviste, nosta kiehumapisteeseen, hauduta hetken.
- Lisää mangosose. Mausta suolalla ja pippurisekoituksella. Lisää Isot Kasvissuikaleet, anna kiehahtaa, tarkista maku. Kaada kastike vuokaan. Kastike saa olla hiukan sakeaa, sillä paiston aikana broilerista on tullut nestettä, joka löysentää kastiketta. Jatka kypsentämistä yhdistelmäpaistolla 150 asteessa n. 15 minuuttia.
-
Koristele ruoka tarjolle vietäessä hienonnetulla persiljalla.
Mieti valmistusprosessi oman keittiösi mukaan. esim. kasvikset voi jakaa suoraan vuokiin kypsien broilerileikeiden päälle tai kuuman kastikkeen voi laittaa raakojen broilerileikkeiden päälle, jos on riittävästi aikaa saada tuote varmasti kauttaaltaan kypsäksi.
Saanto | |
Annosmäärä | kpl |
Annoskoko | g |
Laske |