Resepti
Ainekset
2,1 | kg | Marinoituja broilerinpaistileikkeitä |
0,025 | kg | Apetit Kotimainen Rypsiöljyä |
0,006 | kg | Curry |
0,3 | kg | Vettä |
0,02 | kg | Kanaliemijauhe vähäsuolainen |
0,01 | kg | Soijakastike |
0,5 | kg | Kasvirasvasekoitetta |
0,075 | kg | Vaaleaa Kastiketiivistettä |
0,36 | kg | Mangosose |
0,012 | kg | Suolaa |
0,002 | kg | Pippurisekoitus |
0,8 | kg | Apetit Isoja Kasvissuikaleita, pakaste |
0,01 | kg | Persilja hienonnettu |
Valmistusohjeet
- Voitele GN 1/1-65 mm-vuoat vuokarasvalla. Lado broileripihvit hieman limittäin vuokiin. Pihvit kutistuvat kypsyessään. Kypsennä uunissa 175°C 10-15 minuuttia.
- Kiehauta curry öljyssä padan pohjalla. Lisää vesi, kanaliemijauhe, soijakastike, kasvirasvasekoite ja kastiketiiviste, nosta kiehumapisteeseen, hauduta hetken.
- Lisää mangosose. Mausta suolalla ja pippurisekoituksella. Lisää Isot Kasvissuikaleet, anna kiehahtaa, tarkista maku. Kaada kastike vuokaan. Kastike saa olla hiukan sakeaa, sillä paiston aikana broilerista on tullut nestettä, joka löysentää kastiketta
- Koristele ruoka tarjolle vietäessä hienonnetulla persiljalla. Mieti valmistusprosessi oman keittiösi mukaan. esim. kasvikset voi jakaa suoraan vuokiin kypsien broilerileikeiden päälle tai kuuman kastikkeen voi laittaa raakojen broilerileikkeiden
Saanto | |
Annosmäärä | kpl |
Annoskoko | g |
Laske |