Resepti

Buffalopossua & porkkanaranskalaiset

Ainekset

0,2 kg Punasipuli rengas
0,01 kg Väkiviinaetikkaa
0,01 kg Sokeria
0,4 kg Apetit Kotimainen Kesäporkkanasuikaleet
0,01 kg Chipotle-mauste
0,01 kg Suolaa
0,3 kg Nyhtöpossu (Pulled pork)
0,2 kg Jogurtti maustamaton laktoositon

Valmistusohjeet

  1. Marinoi Punasipulirenkaat etikan ja sokerin kanssa. Sulata Kesäporkkanasuikaleet GN-reikäpakissa yön yli. Friteeraa öljyssä tai paista rapeaksi uunissa 220°C 10 minuuttia. Sekoita Chipotle ja suola keskenään, mausta kasvikset seoksella. Kuumenna nyhtöpossu uunissa 160 °C noin 15 minuuttia. Viimeistele tarjoiluvaiheessa jogurtilla ja marinoidulla punasipulilla.
Buffalopossua & porkkanaranskalaiset
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske