Resepti
Ainekset
0,2 | kg | Punasipuli rengas |
0,01 | kg | Väkiviinaetikkaa |
0,01 | kg | Sokeria |
0,4 | kg | Apetit Kotimainen Kesäporkkanasuikaleet |
0,01 | kg | Chipotle-mauste |
0,01 | kg | Suolaa |
0,3 | kg | Nyhtöpossu (Pulled pork) |
0,2 | kg | Jogurtti maustamaton laktoositon |
Valmistusohjeet
- Marinoi Punasipulirenkaat etikan ja sokerin kanssa. Sulata Kesäporkkanasuikaleet GN-reikäpakissa yön yli. Friteeraa öljyssä tai paista rapeaksi uunissa 220°C 10 minuuttia. Sekoita Chipotle ja suola keskenään, mausta kasvikset seoksella. Kuumenna nyhtöpossu uunissa 160 °C noin 15 minuuttia. Viimeistele tarjoiluvaiheessa jogurtilla ja marinoidulla punasipulilla.

Saanto | |
Annosmäärä | kpl |
Annoskoko | g |
Laske |