Resepti

Buffalopossua & porkkanaranskalaiset

Ainekset

0,2 kg Punasipulia renkaina, tuore
0,01 l Väkiviinaetikkaa
0,01 kg Sokeria
0,4 kg Apetit Kotimaisia Kesäporkkanasuikaleita, pakaste
0,01 kg Chipotle-maustetta
0,01 kg Suolaa
0,3 kg Nyhtöpossua (Pulled Pork)
0,2 kg Jogurttia, maustamaton, laktoositon

Valmistusohjeet

  1. Marinoi Punasipulirenkaat etikan ja sokerin kanssa. Sulata Kesäporkkanasuikaleet GN-reikäpakissa yli yön. Friteeraa öljyssä tai paista rapeaksi uunissa 220 asteessa 10 minuuttia. Sekoita Chipotle ja suola keskenään, mausta kasvikset seoksella. Kuumenna nyhtöpossu uunissa 160 asteessa 15 minuuttia. Viimeistele tarjoiluvaiheessa jogurtilla ja marinoidulla punasipulilla.
Buffalopossua & porkkanaranskalaiset
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske