Resepti
Ainekset
0,05 | kg | Apetit Kotimainen Rypsiöljyä |
0,01 | kg | Chiliä, tuoretta, mietoa |
0,005 | kg | Valkosipulimurskaa |
0,1 | kg | Tomaattipyreetä |
0,5 | kg | Tomaattimurskaa |
1 | kg | Apetit Pomodoro Rosso kasvissekoitus, pakaste |
0,003 | kg | Mustapippuria |
0,003 | kg | Paprika jauhe |
0,003 | kg | Cayennepippuri |
0,01 | kg | Sokeria |
0,3 | kg | Kidneypapuja, kypsiä, valutettuina |
Yrttikvinoa: | ||
0,4 | kg | Kvinoa |
0,6 | kg | Kasvislientä |
0,01 | kg | Lehtipersilja |
0,003 | kg | Suolaa |
0,01 | kg | Apetit Kotimaista Hienonnettua pinaattia paloina |
0,05 | kg | Sitruunamehu |
Valmistusohjeet
- Kuullota öljyssä hienonnettu chili ja valkosipuli. Lisää tomaattipyree ja tomaattimurska. Lisää Pomodoro Rosso ja mausta. Hauduta miedolla lämmöllä noin 30 minuuttia. Lisää pavut ja hienonnettu lehtipersilja. Huuhtele kvinoa runsaalla vedellä. Kiehauta kasvisliemi, lisää hienonnettu lehtipersilja ja kvinoa. Keitä miedolla lämmöllä noin 8 minuuttia ja siirrä vetäytymään hetkeksi. Lisää Apetit Pinaatti ja sitruunamehu. Koristele tuoreilla yrteillä.
Saanto | |
Annosmäärä | kpl |
Annoskoko | g |
Laske |