Resepti

Chili sin Pomodoro Rosso ja yrttikvinoaa

Ainekset

0,05 l Mildola Rypsiöljyä
0,01 kg Chiliä, tuoretta, mietoa
0,005 kg Valkosipulimurskaa
0,1 kg Tomaattipyreetä
0,5 kg Tomaattimurskaa
1 kg Apetit Pomodoro Rosso sekoitusta, pakaste
0,005 kg Suolaa
0,003 kg Mustapippuria
0,003 kg Paprikajauhetta
0,003 kg Cayennepippuria
0,01 kg Sokeria
0,3 kg Kidneypapuja, kypsiä, valutettuina
0,01 kg Lehtipersiljaa
Yrttikvinoa:
0,4 kg Kvinoaa
0,6 l Kasvislientä
0,01 kg Lehtipersiljaa
0,003 kg Suolaa
0,005 kg Apetit Kotimaista Hienonnettua pinaattia paloina
0,05 l Sitruunamehua

Valmistusohjeet

  1. Kuullota öljyssä hienonnettu chili ja valkosipuli. Lisää tomaattipyree ja tomaattimurska. Lisää Pomodoro Rosso ja mausta. Hauduta miedolla lämmöllä noin 30 minuuttia. Lisää pavut ja hienonnettu lehtipersilja. Huuhtele kvinoa runsaalla vedellä. Kiehauta kasvisliemi, lisää hienonnettu lehtipersilja ja kvinoa. Keitä miedolla lämmöllä noin 8 minuuttia ja siirrä vetäytymään hetkeksi. Lisää Apetit Pinaatti ja sitruunamehu. Koristele tuoreilla yrteillä.
Chili sin Pomodoro Rosso ja yrttikvinoaa
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske